Kysytty: 11.07.2011 - 09:37

Teillä ollut ongelmia sipulin käytöstä ruuanlaitossa?

Syön, kun se on taatusti kypsää ja osana ruokaa.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 11.07.2011 - 10:52

Eipä ole sillä meidän perheen ruuissa sipuli vierailee todella harvoin siitä ikävästä syystä, että ukkokultani saa kyseistä kasviksesta pahoja vatsanväänteitä eikä kukaan meistä jaksa tehdä, satunaisia erikoistapauksia lukuunottamatta, kahta ateriaa, sipulitonta ja sipulillista.



Kysyjän kommentti

Kiitos kaikille vastauksista.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 11.07.2011 - 09:41

Eipä ole mitään ongelmaa, meillä on lähes aina paria sorttia sipulia jääkaapissa. Kesäaikaan saa hyvin salaattisipulia, punasipulia ja tietysti noita tavallisia. Valkosipuli on ehdoton, sitä käytän paljon. Suomalaiste sipulit ovat kyllä aika väkeviä maultaan , muualla saa huomattavasti parempaa tavallistakin sipulia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 09:56

Olen aina syönyt ja nauttinut sipulista ruuassa. En osaisi oikein ilman olla. Mutta äkkiä siitäkin herkille tulee vatsanväänteitä ja närästystä.Niin terveellisiä flavonoideja, siinä onkaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 09:58

Lapsena en syönyt sipulia ja äitini joutui "piillottamaan" sipulin ruokiin. Tätä nykyä pidän sipulista. Voin syödä jopa salaattia, jossa on sipulia, tomaattia jne. Onneksi myös lapseni pitävät, ilman sipulia ruoka ei maistu. Valkosipuli on ehdoton esim. pizzassa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 12:05

Sipuleita menee kohtuudella.
Raakana vain punasipuli ja sipulin varret salatissa. ruokiin mausteeksi ja ehdottomasti keittoihin antamaan makua. Valkosipuliakin kohtuudella
Ai niin ja ruohosipuli /tummaleipä/juusto/maksamakkara tsm. nam


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 14:16

Muuta ongeelmaa ei ole kuin se, että silppuamisvaihe tuo aina itkun silmään ;)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 14:32

Ei muuta ongelmaa,kun kuoriminen ja pilkkominen,kun se tuppaa itkettämään.Rakastan sipuleita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.07.2011 - 18:52

Meillä jokainen syö sipuleita, joten ei ongelmaa. Mieheni haluaisi laittaa aina enemmän valkosipulia ruokaan kuin minä. Sipuli kruunaa ruoan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.07.2011 - 08:34

Olen sipulin hmosyöjä, laitan sitä jokaiseen ruokaan mihin sen vain saan sopimaan.
Syön raakaa sipulia paljon myös leivän päällä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.07.2011 - 09:06

Sipulia käytetään kaikkia lajeja ja kaikenlaisessa muodossa. Hyvää on.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 12.07.2011 - 21:48

Kaikki sipulit kaikilla tavoilla valmistettuna kelpaa kyllä. Ei mitään ongelmia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.07.2011 - 18:18

Sipulit kelpaavat, ei ongelmaa. Mutta kohtuudella käytetään.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.