Tehdäänkö Teilla tänä juhannuksena lättyjä, lettuja vai ohukaisia?
Vihta ja vasta, sekä lätyt, letut ja ohukaiset kilpailevat aina maakunnittain
Sirkka mummo paistaa lättyjä aina.
Avainsanat: lätyt letut ohukaiset rakkaalla lapsella monta nimeä.
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
tänään tein pekonilättyjä päivällä, olipas maukkaita, nam nam.
tavallinen lättytaikina. pekonia pieniksi viipaleiksi, freesataan pannulla ja sekoitetaan lättytaikinaan.
eikä ole kaloreita ei, ne on nypitty pois :-D
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Lettuja tehdään muurikalla ja kun halutaan herkutella niin rapeita ohukaisia
Ilmoita asiaton vastaus
Letut viidellä hillolla kuuluu meillä herkkuhetkiin.....
Ilmoita asiaton vastaus
Ei paisteta lättyjä, kun minulla on painorajoitus, pitää vältellä kaikenlaisia herkkuja nykyään.
Ilmoita asiaton vastaus
Saatetaan huomenna pyöräyttää lettujakin, kun mansikkahilloa ja kermaakin on kaapissa...
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä meillä lettuja paistetaan muurikalla juhannuspäivänä jälkiruuaksi..mansikkahilloa ja kermavaahtoa lettujen päälle..Olen luvaanut tarjota grilliruuat..kun aattona juhlitaan tyttärellä.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä lettuja pitää olla tai lättysiä.Sokerilla ehdottomasti joskus hillolla.Teen taikinan aina seisomaan joksikin aikaa .Tulee minusta kypsepiä lettusia,Se on se herkku, joka sopii kaikkien suuhun . Ei vielä ole kukaan jättänyt niitä syömättä. Sopii arkeen ja juhlaan.Mansikka tai lakkahillo näin juhannuksen kunniaksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllähän letut tai lätyt on ihan hyviä, mutta tänä juhannuksena en tee niitä . On niin paljon kaikkea ja jostain pitää luopua, ettei tulee liikaa kiloja vyötärölle!
Ilmoita asiaton vastaus
Juhannusaattona söimme naapuripariskunnan kanssa lättyjä. Kyytipoikana oli toffeelikööriä. Ainakin tuli kaloreita.
Ilmoita asiaton vastaus
Tehtiin valurautaisessa lettupannussa iso kasa lettuja.
Ilmoita asiaton vastaus
Letut paistelin juhannuspäivän aamuna ja makealta maistuivat mansikkahillon kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Tuosta valikoimasta ohukaisia. Kuitenkin tulee tehtyä useimmiten creppeja, eli ihan tattarijauhoista, täytteineen kaikkineen. Ranskassa olen niitä syönyt usein ja ovat todella hyviä suolaisia versioita, juomana kuivaa siideriä.
Eivät kyllä juhannukseen kuulu mitenkään.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.