Kysytty: 12.04.2011 - 10:58

Alkoholiton friteeraus?

Onko hyviä ohjeita?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 12.04.2011 - 11:18

enpä ole alkoholia friteeraukseen käyttänytkään (mitä nyt itse ottanut pientä stimulanttia kokkauksen lomassa)

tässäpä yksi ohje

www.hartwall.fi/fi/Juomat/Ru...akastike-/

jos ihan absolutisti haluat olla niin taikinan oluttilkkasen voit korvata alkoholittomalla oluella


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 12.04.2011 - 11:29

friteeraus tarkoittaa ruoka-aineen kastamista frityyritaikinaan ja sen jälkeistä keittämistä kuumassa rasvassa eli uppopaistamista. ja kyllähän öljyt ovat alkoholittomia.
www.borges.fi/content/oliivi...friteeraus



  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 12:02

Friteerausta suoritan rasvakeittimellä...


  Ilmoita asiaton vastaus
-m-
Vastattu: 12.04.2011 - 12:32

Meniköhän sinulla vahingossa flambeeraus ja friteeraus sekaisin. Enpä ole kuullutkaan että friteerausöljyissä olisi alkoholia, ellet sitten tarkoita friteeraustaikinaa.

Lisätty: 12.04.2011 - 12:36

Alkoholiton friteeraustaikina sipulirenkaille:

- vehnäjauhoja
- soijajauhoja
- (vehnägluteenia)
- suolaa
- vettä
- leivinjauhetta

- Sekoita jauhot, suola, vesi ja leivinjauhe tasaiseksi.
- Leikkaa sipuli noin sentin siivuiksi ja erottele renkaat toisistaan.
- Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa, testaa sopiva lämpö.
- Dippaa renkaat friteeraustaikinassa, tipauta öljykattilaan ja kypsennä.
- Nostele esimerkiksi reikäkauhalla renkaat metallilävikköön valumaan hetkeksi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 12:32

enpäs ole kuullutkaan,liekityksessä käytetään alkoholia,mutta...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 12:47

En ole kyllä koskaan kuullut että alkoholia käytettäisiin friteeraukseen, taidat nyt sekoittaa käsitteitä.
Liekityksessä kyllä käytetään ja se taas toimi ilman vahvaa alkoholia - aineen täytyy syttyä palamaan ja konjakki on siihen hyvää.
Katkarapuja friteeraan silloin tällöin, friteerausohje näkyy jo ketjussa olevan.
Kaikki friteeraus on alkoholitonta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 12:58

Outo juttu tuo oli minulle. Mielenkiinnostus heräsi vastauksia lukiessani.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 15:17

Outo oli minullekin ja tuossahan oli jo napsujen arvioita asiaan joten eipä nyt sen enempää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 16:31

Aiva uusi asia minulle. ;Minä noita vanhanaikaisia helppoja eväitä.Onnea valmistukseen. Pistäydyn syömässä sitten.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 12.04.2011 - 16:36

Minä en tiedä edes mitä on friteeraus oikein on. Liekö rasvassa keittämistä. Liekittämisen kyllä osaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 13.04.2011 - 08:19

Enpä ole koskaan kuullutkaan että friteeraukseen käytetään alkoholia, hih. Sellaisen ohjeen minä tahtoisin - =D.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.04.2011 - 13:22

Ei friteeraukseen käytetä alkoholia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.