Kysytty: 02.04.2011 - 11:15

Miten valmistat vihreätä nuppuparsaa.



Avainsanat: parsa nuppuineen

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 02.04.2011 - 11:53

Huuhtelen ja kuorin tangot. Jos varsi tuntuu puumaiselta, niin leikkaan sen osion pois. Parsa pitäisi keittää mieluimmin nuput ylöspäin, joten jos käytössä ei ole parsakattilaa (ei ainakaan minulla) niin sido parsat nipuiksi ja sitten nuput ylöpäin kiehumaan suolalla maustettuun veteen, niin että ne juuri peittyvät. Keittoaika 10-15 min, kokeile välillä parsan tyvestä kypsyyttä.

Parsa maistuu voisulan tai sitruunaöljyn kera. Kyytipojaksi esim. Parman kinkkua, graavikalakin käy.



Kysyjän kommentti

Parsan keitto onnistui minulta hyvin ja tänään ostinkin jo uuden nipun.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 02.04.2011 - 11:28

Pistähän kysymyksesi Hellapoliisille, saat ihan pikaisesti vastauksen...
Vaikka kaikkiruokainen olen, niin parsaa en syö vaikka se söisi mut...



www.hellapoliisi.fi/



  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 02.04.2011 - 16:32

Minulla ei ole kania. Silloin vihannekset jää vähemmälle.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 02.04.2011 - 17:42

en ole parsaa laittanut koskaan, on aikomuksen tasolle jäännyt.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 02.04.2011 - 19:02

En mitenkään ole tähän päivään mennessä valmistanut. Minulle riittää parsakaali.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 02.04.2011 - 23:06

Itse olen aina tehnyt noin, mutta tässä jotain sinulle ohjeeksi:
www.google.fi/search?sourcei...8bed547d96


Lähteet:
google, tuo mainio apuri

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 03.04.2011 - 11:20

En ole parsaa laittanut, vaikka minulla kukkapenkissä parsapuska kasvaakin. Kukkapuskaan tuota vihreää latvustoa olen laittanut.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 04.04.2011 - 23:47

Olen käyttänyt kasvis-sosekeittoihin..ja joskun keittänyt suolavedessä ruuan lisukkeeksi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.04.2011 - 10:00

Parsatangot huuhdellaan ja kuoritaan kevyesti. Sitten vaan kattilaan ja keittäminen. Sama sekä vihreälle että vaalealle parsalle.
Ruoan lisäkkeenä parsa on hyvää, etenkin jos sen gratinoi uunissa, päälle jotain sopivaa juustoa. On vaikka liharuoan lisäke, pihvin tms.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.