Kysytty: 15.03.2011 - 12:58

Mitä hyvää valmistat kasviksista?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 15.03.2011 - 14:41

punajuuripaistos

www.hellapoliisi.fi/reseptit...aistos.php



Kysyjän kommentti

Varmaan iso NAM!


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 15.03.2011 - 14:33

Vaikkapa, lämminkasviskratiini ja naschoja.1kg erinlaisia vihanneksia,paprika,sipuli,kesäkurpitsa,kukkakaalia. kuutio kasvikset,laita uunivuokaan.Ripottele joukkoon suolaa ja pippuria.1rasia philadelphia-juustoa+2pk.kermaviiliä+1/2dljuustoraastetta sekoita kaikki ja kaada kasvisten päälle.paista 200 uunissa puoli tuntiaTarjoa lämmin kratiini nasco-lastujen kanssa niin että dippailet paistosta suoraan vuokasta.



  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 14:45

Sosekeittoa teen aika usein ja niistä kasviksista mitä sattuu olemaan kotosalla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 15.03.2011 - 15:37

Yleensä vain höyrytän ne kypsiksi ja syön.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 16:59

Kissanaisen reseptillä useimmiten valmistuvan minunkin kasvikseni.
Raastan usein porkkanaa ja lanttua.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 17:25

Vihreää parsaa ja parmesaania pastanjauhantaa.blogspot.com...ania.html.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 19:00

Sosekeittoa ja paistoksia, joita en ole tehnytkään pitkään aikaan. Myös piirakkaa voitaikinakuoreen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 19:47

Yleensä wokkaan tai keitän sosekeittoa,niistä saa taiottua vaikka mitä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 20:36

Aika usein laitan kasviksia uunipussiin,vähän suolaa ja aromisuolaa ja uuniin,kyllä ovat hyviä.Tarjoan näitä yleensä lihan kanssa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.03.2011 - 21:03

Sosekeittoja teen aika usein..ja uunijuureksia ruuan lisukkeeksi..
Keitän höyryssä myös porkkanoita,kun on kiireesti saatava lisuketta.
Porkkanaraastetta tein syksyllä pakastimeen,ja pakkasin kerta-annoksia.Oman maan porkkanoista.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.03.2011 - 05:21

muhennoksia, laatikoita, keittoja, kasvispihvejä, sellaisenaan raakana,
ja vaikka mitä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 17.03.2011 - 21:37

Käytän niitä keittoihin yleensä. Mutta yksi mikä on herkkuani. Kesäkurpitsaa, perunoita ja porkkanoita uunissa paahdettuna.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.