Tehdessäsi rahkavoitaikinan,sekoitatko vai nypitkö rasvan kuiviinaineisiin?
Kumpi on mukavampi tapa tehnä tämä taikina?Aion tehdä kaalipiirakan tänään.
Avainsanat: kaalipiirakka rahkavoitaikina
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Minä olen aina nyppinyt rasvan kuiva-aineisiin..ja lopuksi sekoittanut rahkan nopeasia sekaan,,ei saa liikaa sekoitella..Sitten laittanut kylmään..niin on helpompi käsitellä...
Joskun olen tehnyt taikinan jo edellisenä päivänä ja laittanut jääkaappiin..
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Ensin nypitään ja sitten hieman sekoitetaan. Kaikki muu on turhaa touhuilua.
Ilmoita asiaton vastaus
voi hitsi, minä kun näen leivonnaisen ohjeessa sanat rasva nypitään sekaan, käännän nopeasti sivua.
Mutta olen alkanut rasvan ja jauhon sekoittamaan vatkaimella hiljaisesti ja saanut myös hyvää tulosta.
Tämä on laiskuutta huipussaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Voi jestas miten on aikaa vierähtänyt siitä kun olen minkäänlaisia leipomuksia tehnyt. Mutta sellainen muistikuva on että jauhoihin sen olen nyppinyt sormineni.
Ilmoita asiaton vastaus
Sekoitan, vaikka ohjeessa käsketään nyppiä. Ei sillä lopputulokseen ole vaikutusta. ja meillä työnjako menee usein niin, että poika toimii sekoittajana ja minä aineiden annostelijana.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.