Millä ohjeella teet mehevän pannukakun?
Avainsanat: pannukakku
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Näin minä teen:
3-4 kananmunaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
50 g ruokaöljyä tai esim. sulatettua voita
Vatkaa munat, maito, jauhot, sokeri, suola ja viimeiseksi ruokaöljy (tai sulatettu voi).
Anna taikinan turvota n. 15-30 min. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Kypsennä 225 asteessa uunin alaosassa n. 20-30 min, kunnes pannari on pinnalta ruskea ja sisältä kypsää.
Pidän tuosta öljyjutusta, kun en aina viitsi voita sulatella.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Pannukakku.
8dl maitoo-4dl vehnäjauhoja-2 munaa-2tl vaniljasokeria-2tl leivinjauhetta-100g sulaa voita.-1tl suolaa.
Paista keskitaso 250
unohdin laittaa ohjeeseen , sokeria 2dl.
Ilmoita asiaton vastaus
MUMMAN KROPSU
4 dl vehnäjauhoja
1½ dl hienoa sokeria
1 tl suolaa
2 kananmunaa
8 dl maitoa
100 gr voita
Ilmoita asiaton vastaus
Hyvää pannaria, omasta mielestä parasta tuulee jos nesteenä käyttää juustomaitoa, jolloin munia voi laittaan vain yhden ja jauhoja hieman vähemmän, kuin normireseptissä.
kermaa vaahtoa ja vadelma hilloa kyyti pojaksi.
Ennen kaupungissa saatoi ostaa juustomaitoa muovipullossa pakastealtaasta, mutten en ole tutkinut tilannetta viime aikoina tilannetta isoista marketeista.
Ilmoita asiaton vastaus
www.kotikokki.net/reseptit/n...pannukakku
www.valio.fi/portal/page/por...ad=adwords
www.ts.fi/teemat/ruoka/86053.html
tässä sulle 3 kappaletta!
Ilmoita asiaton vastaus
Maailman paras pannukakku:
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia
Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia
Ilmoita asiaton vastaus
Kiva on pannariohjeita, minä kun teen pannaria niin haluaisin sen sellaisen kuohuvan, mutta kun paistan se litistyy matalaksi ruskeaksi leiviskäksi.
Esitetyissä ohjeissa on kyllä samanlaisia aineita mitä olen käyttänyt, mutta en saa onnistumaan sitä.
ei ole siinä lajissa pannaripeukalo kohdallaan.
Ilmoita asiaton vastaus
teeppä mannapannaria. eli normaalisti keität mannapuuron. kun se on vähän jäähtynyt, lisäät siihen n. 4munaa ( 1L puuroon siis ), sitten laitan vaniliinisokerii mututuntumalla, vehnäjauhoja samaten. kun on sellaista sopivaa löröttää pannulle niin paistat reilu 200 astetta kunnes on mukavan ruskea.
toisaalta voit ottaa taikinasta ruokalusikalla pannulle kakkusia - ihan yhtä hyviä. ja niitä kakkuja ei tarvii paistaa ku sen verran ekalta puolelta että tulee hiukka väriä ja pysyy kasassa ku käännät. sitten väri toiselle puolelle.
luulen että vaniliinisokeri tekee tosta mun suosikin - se kun on makuasia ja sen mukaan laittaa.
eiku kokeileen erilaisia versioita - ja kehitä vaikka oma yhdistelmä näistä.
Ilmoita asiaton vastaus
Pannukakun teen kyllä ihan ilman reseptiä eli perusaineet ovat yksinkertaiset. Yhdessä ruoka-alan lehdessä oli ohjeessa rahkaa, taidan joskus tehdä sen ohjeen mukaan. Maku-lehdessä oli se ohje. Harvoin tulee pannukakkua tehtyä.
Ilmoita asiaton vastaus
Sellaisella mihin tulee leivinjauhoja. Ja makeuttajaksi ehdottomasi vaniljasokeria.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.