Kysytty: 23.06.2010 - 17:40

Kilon köntti poronpaistia pakkasessa! Olisiko sinulla ohjetta miten sitä voisi grillata siivuina jne juhannuksena, ulkona?

Minulla on sähkögrilli, savustuslaatikko sekä normaali puu tai hiilillä toimiva grilli.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 23.06.2010 - 18:04

täällä näkyy olevan herkullinen visio:
www.mtv3.fi/koti/makuja/rese...tml?647646


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 23.06.2010 - 19:07

Ohjeista en tiedä. Sulamaan ja marinoitumaan nyt tai vaikka jo aiemminkin. Marinaadiin viiniä tai omenatuoremehua, sipulia, valkosipulia, katajanmarjaa, pippureita, laakerinlehtiä, ehkä hunajaa.

Hiljalleen folion sisällä grillaten. Varmaan pieni ruskistus pannulla ennen kypsennystä olisi paikallaan. Syyt kiinni.

Herkullista varmaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.06.2010 - 21:10

Jos ylläolevien ohjeiden jälkeen jää osa paistista pakkaseen, käytä se myöhemmin poronkäristyksen tekoon. Vuolet vain leukupuukolla jäisestä paistista ohkaisia lastuja pannulla paistettavaksi.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.06.2010 - 21:16

Sait hyvät ohjeet poronpaistiin..saat varmaan todella maukasta..ihan tulee vesi kielelle...
Hyvää juhannusta...poronpaisia nuttien..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.06.2010 - 21:42

Ai ai sait jo hyviä ohjeita. Olisin tullut koemaistamaan mutta on vähän pitkänpuoleinen matka. No Hyvää juhannusta sinne. Täytynee tuo poro korvata hirvellä.

Juhannuskevennys: milloin alkaa hirvenmetsästys? No tietysti silloin kun pakastimen pohja näkyy. Ei tarvi kalenteria.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.06.2010 - 08:06

Tulee varmaan hyvää, ensin marinojnti, sitten pannulle, ja lopuksi viipaleet grilliin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.06.2010 - 09:31

Leikkaa kuutioiksi, tee hyvä marinadi ja anna marinoitua rauhassa. Laita puiset sasliktikut veteen likoamaan ja sitten pujota niihin porokuutioita, kesäkurpitsaa ym. herkkuja ja eikun grilliin ja herkuttelemaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.06.2010 - 21:06

anna sulaa viipaloi pihveiksi ja eikun marinaadiin huomiseksi ja sitten grillaamaan..


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.