Jos ravintolan ruokalistalla on kateenkorvaa, millaista lihaa se silloin on?
Avainsanat: kateenkorvaa
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
" Lehmän vasikan kateenkorva on ollut suurta herkkua kautta aikojen. Se on lähes munuaisen kokoinen, miedon makuinen ja nopeasti valmistettavissa. Siitä tehdään ruokaa aivojen ja kiveksien tapaan "
www.kokkikolmonen.com/tuotte...?id=13/380
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Joku vasikan sisäelin. Eivät yleensä tuontapaiset elimet kuulu minun ruokavaliooni. Syömättä ja ostamatta jää.
Ilmoita asiaton vastaus
Otuksen sisuskaluista kyse, ei kiitos minun lautaselleni.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei kiitos, vasikkaahan tuo on!
Toisille herkkua, minulle kyllä kammotus!
Ilmoita asiaton vastaus
Minä kun ymmärrä hyvän päälle mitään, niin on moinen herkku jäänyt syömättä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.