Vieras
Kysytty: 27.05.2010 - 18:49
Voiko sokerin lämpötilaa mitata jollain tavallisemmalla mittarilla, kuin itse "sokerimittarilla"?
Leivon ensi viikolla sellaisen piirakan, johon pitää tehdä mantelikreemi. Siinä sokeri pitää kuumentaa 116:sta asteeseen. Mietin vain, kun ei viitsisi lähteä metsästämään kaupoista mitään erikoismittaria, nin voiko sen mitata jollain muullakin mittarilla?
Avainsanat: sokeri lämpötila leipominen
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Vastattu: 27.05.2010 - 19:06
kävisköhän tuo kinkkumittarilla (paistilämpömittarilla) ?
en ole kokeillut, arvelin vaan
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Vastattu: 27.05.2010 - 19:18
elektroninen lämpömittari on paras siihen tarkoitukseen.
Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.