Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Valkoinen balsamico
Etikkahappopitoisuus 5 %
Ravintosisältö 100 g Valkoista Balsamicoa sisältää keskimäärin
Energiaa 600 kJ / 140 kcal
Rasvaa 0 g
Proteiinia 0 g
Hiilihydraattia 37 g
Valkoisen Balsamicon valmistuksessa ei käytetä geenimuokattuja (GMO) eikä eläinalkuperää sisältäviä raaka-aineita.
Valkoinen Balsamico säilyy huoneenlämmössä vuosia. Säilytyksen aikana pullon pohjalle saattaa laskeutua sakkaa. Ilmiö on sama kuin vuosikertaviineissä, rypäleiden kuoressa oleva väriaine erottuu ja laskeutuu raskaampana pullon pohjalle.
Avattu pullo kannattaa säilyttää viileässä ja suoralta auringonvalolta suojattuna.
Pakkauskoot 0,35 l kierrätyspullo (lasi)
((en tiä mitä balsamicoa tarkoitat, mut tossa on yks))
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Balsamiviinietikka eli aceto balsamico valmistetaan keitetystä ja tiivistetystä rypälemehusta käyttämällä. Italian Modena on kuuluisa balsamiviinietikastaan. Aceto balsamico -etikoita on viinin tavoin saatavana eri-ikäisinä ja -laatuisina. ja käsittääkseni näitä on makeita ja happamampia versioita.
Niin lissäys vielä: käytän esim. etikan sijasta tätä ja ruuan valmistukseen myös, marinointiin jne.
Ilmoita asiaton vastaus
Erehdyksessä otin huikat kerran luulen, että on samaa kuin Riga Balsam. Sitä en unohda koskaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.