Paistatko lihapullat uunissa vai pannulla?
Olen paistanut nykyisin uunissa ja ovat ihan syömäkelpoisia.
Avainsanat: uuni lihapulla pihvi
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Minä useimmin uunissa paistan, pannulla tulee kyllä parempia.
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
uunissa yleensä, tottunut tekemään silleen ja siinä jää soppivasti kädet vapaiksi puuhastella muuta seb aikaa kun pullat kypsyvät
Ilmoita asiaton vastaus
Paistan uunissa nykyisin pienellä lämmöllä hauduttaen. Ennnen paistoin pannulla rasvassa, mutta
nyt laiskuuttani ja terveyttäni ajatellen uuniin on siirtynyt.
Lähteet:
oma idea pää
Ilmoita asiaton vastaus
Niin harvoin teen lihapullia, mutta uunissahan tulee terveellisempiä. Valitsen siis sen vaihtoehdon.
Ilmoita asiaton vastaus
meillä asuu yx lihapulla ahmatti ja joudun tekemään molemmissa ihan vaan siksi, kun pellile ei kaikki mahdu niin loput paistuu pannulla.....teen aina ison taikanan siinä toivossa ,et saan pakkaseenkin, mutta se on ollut tueha toive...noo-oo parhaimmillaan ne ovatkin pannulta suoraan suuhun ...
Ilmoita asiaton vastaus
Panulla paistettuna tulee kyllä parempia,kun saa ihanan ruskean pinnan..eli pannulla useammin,kun uunipelillä uunissa..Pääsee kyllä helpomalla,kun uuniin laittaa..
Ilmoita asiaton vastaus
Sekä että ja lisäksi keitän myös usein lihaliemessä.
Ilmoita asiaton vastaus
Paistinpannulla tulee kaunein jälki. Makuunhan sillä ei ole suurempaa vaikutusta. Paistinpannua minä käytän.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos teen pienemmän satsin lihapullia/jauhelihapihvejä, niin paistinpannulla paistan (vain vähän rasvaa käyttäen), jos tää meitin komppania (lapset ja lastenlapset) tulee syömään, niin teen uunipellillä - vaihtoehtonahan vois tietty olla, et nopsasti kuumalla pannulla lihapulliin hyvä ruketus ja sen jälkeen uuniin kypsymään...hmmm... oiskos tää ny sit se missi... meinaten kompromissi:)
Lähteet:
pähkäilyni
Ilmoita asiaton vastaus
Sekä että eli ensin paistan pannulla ihan vaan sen verran, että pintaan tulee hiukan väriä ja sitten laitan uuniin paistumaan. Mistä hoksasitkin kysyä tätä juuri tänään - sain nimittäin kilon hirven jauhelihaa, ostin toisen kilon sika-nautaa ja vartti sitten otin viimeisen satsin uunista ulos. On muuten hiukan taas lihapullia!
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa,leivinpaperilla vuoratulla pellillä.Ylimääräinen rasva tarttuu paperiin. Tulos on hyvä.
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa paistan, olen todennut sen helpommaksi. Ja minusta maistuvatkin paremmalle uunissa kypsennettynä.
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa useimmiten laiskuuttani, mutta sitä ennen pitää ehdottomasti laittaa taikina jääkaappiin vetäytymään. Ennen pannulla paistamista se ei ole ihan niin välttämätöntä, kun niistä valuva neste haihtuu siinä samassa.
Ilmoita asiaton vastaus
Aina uunissa ja hyviä tulee ja ovat terveellisempiä.
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa aloin paistamaan, kun pannulla roiskivat koko keittiön rasvaiseksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Uunissa. Ennen paistoin useammalla pannulla samaan aikaan. En nääs jaksanut odotella tipottain...
Ilmoita asiaton vastaus
Nyt on ollut niin halpoja kaupassa että en ole varmaan kuin kerran alkuvuodesta tehnyt itse. Jos teen niin uunissa tulevat samalla kun siivoaa aiheutettuja sotkuja pois.
Ilmoita asiaton vastaus
Ennen paistoin panussa.Enään en.Paistan pellinpäällä uunissa, joskus keitän kattilassa..Tulee hyviä molemin konstein.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.