Kysytty: 09.04.2010 - 10:31

Auttakaa, minä tekisin naudanjauhelihasta pihvejä, tulee kermaa ym, ja korppujauhossa pyöritetään ennen paistamista, nimi hävisi?

Olisin ohjetta vielä katsellut, ja Ruotsissa sitä paljon tekevät, ja olen joskus aikaisemmin niitä tehnyt, nimi ??, voin kirjasta varmistaa määrät.

Lisätty: 09.04.2010 - 10:41

Ahmat , ei Lindströmin pihvejä vaan se parempi pihvi, vain naudan lihasta, nimi on parempi ja maukkaampi, kermaa tulee myös tähän.

Lisätty: 09.04.2010 - 13:08

No nyt se nimi löytyi, Wallenberginpihviä se on, ja eikun valmistamaan.



Avainsanat: naudan jauhelihapihvit.

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 09.04.2010 - 10:36

Tarkoitatko ehkä Lindströmin pihvejä, niihin tulee punajuurta, ruotsalaisten tavanomainen ruoka.

Lisätty: 09.04.2010 - 11:48

Vai onko se juuri se pihvi joka on saanut nimensä erään keittiömestarin mukaan (jonka nimeä en nyt muista)? Se on oikea herkkupihvi mutta oliko se jauhelihasta, saattoin olla...

Lisätty: 09.04.2010 - 12:02

Taisi tärpätä eli googleen laitoin hakusanaksi Tore Wretmans biffar kun muistelin oliko hän se oikea henkilö.
Silloin löytyi ketjusta "Wallenbergare" , niihin tulee jauhelihaa, aika paljon kermaa jne. Tuo on ainakin se mitä etsin, toivottavasti löydä reseptin netistä.

Lisätty: 09.04.2010 - 13:40

Marit, toivottavasti maistuu, resepti vaikutti hyvältä!


Lähteet:
Wallenbergs biffar


Kysyjän kommentti


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 09.04.2010 - 10:38

Tarkoitatko kotletteja.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2010 - 10:57

Sipulikeittopussi annetaan liota 2-3 dl nestettä ja siihen yksi kanamuna ja jauheliha. Pyöritellään korppujauhossa ja sitten pullat uuniin. Tulee tosi hyviä ja helppoa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2010 - 13:00

Tarkoitatko kokolihapihvejä?


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2010 - 13:37

Pihvit voi tehdä lihapulla reseptilläkin .Lihaa nääs on monen moista.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 09.04.2010 - 21:10

Voi minunkin pitää valmistaa niitä pihvejä..nyt tuli ihan vesi kielelle..


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 10.04.2010 - 19:13

Parmirin ohjeella pitääkin kokeilla. Eipä tarvitse huomenna kysellä mitä laittaa ruuaksi, kiitos vinkistä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.