Kysytty: 19.03.2010 - 05:48

Ostatko koskaan ranskanperunoita tai lohkoperunoita, laitatko niitä useasti? Vai ovatko oikeat perunat kaikkein parhaimpia.



Avainsanat: peruna

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 19.03.2010 - 15:33

Itse teen lohkoperunoita hyvillä mausteilla ja ranskalaisia meillä taitaa tulla ostetuksi yksi pussi per vuosi.



Kysyjän kommentti


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 19.03.2010 - 06:52

Minä valmistan itse ranskan sekä lohkoperunat , minulla on uppopaistamiseen kone, pikkuihmiset toisinaan haluaa tuollaisia perunoita, saavat ketsupilla läträtä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 08:10

En osta muulloin kun lastenlapsille ja silloinkin vain kun erityisesti niitä pyytävät. Nauravat nakit ja ranskalaiset.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 19.03.2010 - 09:15

En osta kumpaistakaan. Vain oikeita aitoja perunoita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 09:19

enenmän keitin pottuja keittelen ovat isännän herkkuja ...itse söisin kyllä noitakin , mut terveelisempiä ovat keitin potut kylläkin...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 09:35

Lastenlapsille ja ystävälleni, itse en syö perunaa laisinkaan. Se leipä ja se peruna??


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 09:40

Pari kertaa vuodessa tulee ostettua. Ihan keitetyt perunat ja ite tehty muussi perinteisellä survimella on kuitenkin parasta..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 10:46

Hyvin harvoin ranskalaisia


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 11:38

Oolannin kuorelliset perunaviipaleet on meidän perheen ehdoton suosikki...suosittelen maistamaan :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 12:49

Todella harvoin ostan ranskalaisia, ehkä kerran vuodessa jos sitäkään. Lohkoperunat on helppo tehdä itse. Lohko rosamunda-perunat, tee mausteseos (½ dl oliiviöljyä (muukin öljy kelpaa), suolaa ja reilusti paprikajauhetta) ja pyöräytä perunat seoksessa. Sen jälkeen 200 C uuniin paistumaan noin 20-25 min.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 13:35

Oikeet perunat eritavoin laitettuna on parhaitaKerran tai kaksi vuodessa syön ranskalaisia perunoita.
En niistä pidä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 14:56

Saatan kerran vuodessa ostaa pakaste-ranskalaisia..mitkä paistan pellillä uunissa...jonkun pihvin kanssa syötäväksi..
Kyllä ihan keitetty perunat ja itsetehty perunamuussi..on hyviä...ja jos laittaa lihapalan uuniin..niin perunalohkoja ja vihanneksia reunoille kypsymään..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.03.2010 - 15:58

Potut pottuina, ei ranskalaisia tai muita rasvassa lilluneita kauhistuksia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 19.03.2010 - 20:14

Perunat käy kaikessa muodossa paitsi ei tuuvinkina. Ostan usein ranskalaisia, lohkoja, valkosipulisia, kermaisia ym ym. perunoita vaihtelun vuoksi. Ehdoton suosikkini on kuitenkin kuorineen keitetty Van Goh.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.