Kysytty: 25.02.2010 - 22:55

Haluaisin erittäin helpon ruokaohjeen suppilovahveroille:))

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vieras
Vastattu: 26.02.2010 - 23:51

Paistan sipulit ja suppilot pannulla. Sekaan paksua ruokakermaa, pippuria ja suolaa. Oikein hyvää ja yksinkertaista. Tämä vastaus vaan taisi tulla liian myöhään, mutta tulevaisuutta ajatellen liian aikaisin.



Kysyjän kommentti

Kiitos! Helppo ja nopea ja todella oli hyvää!!!:))))


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 25.02.2010 - 23:07

Seuraavasta kysymyksestäsi päätellen sulla saattaisi olla myös kylmäsavuporoa jääkaapissasi.

Tässä helppo ja maukas pastakastike: kuullota sipulisilppu voissa, lisää suppilovahverot, lisää hienonnettua kylmäsavuporoa, lisää kerma, mausta ripauksella muskottia ja pienellä nokareella hunajaa. Sitten lisukkeeksi kunnon pastaa al dente.

Ja ruokavieraat kiittää - paitsi ne, jotka eivät siedä sipulia tai sieniä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.02.2010 - 23:31

Keitto suppilovahveroista.
Kuullota sipulit, suppilovahverot sekaan.
Hieman vettä. Sulata mukaan purkillinen ruohosipuli tuorejuustoa.
Mausta valkopippurilla ja suolalla.
Kermaa voi laittaa mikäli kaipaa (minusta ei).
Hyvää on.


Lähteet:
muistilokero

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.02.2010 - 10:54

perunasipulipussi pakkasesta ...vuokaan jonka oot rasvannut ...puolet siit,supiksia pippuria,valkosipulia myllyistä rouheena hitunen suolaa voit myöskin lisätä porkkanaa raasteena tai tikkuina, mut ohuina joka tapaukses kypsyvät sit samaan aikaan ..päälle se pussin loppu ja kermaa , voit myöskin laittaa juustoraastetta päälle ja uuniin, sit vaan kalaa , kana tai lihapihvejä no mistä nyt pidätkin niin sihen kylkeen ja hyvää ruoka halua.... :)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.02.2010 - 12:02


Helppo suppilovahverokastike syntyy seuraavanlaisesti: Ruskista ensin suppilovahverot vähässä öljy-tai voimäärässä rapeiksi.. Laita ne sitten kasariin. Ruskista seuraavaksi vehnäjauhot voi-tai öljytilkassa ja suurusta ne lämpimäksi esim. mikrossa kuumentamallasi vedellä. Lorauta seuraavaksi joukkoon aitoa ruokakermaa, tai kolmen juuston ruokavalmistetta ja mausta kastike suollalla, valkopippurilla sekä ripauksella rakuunaa. Jos käytät aitoa ruokakermaa lisää lopuksi joukkoon vähän tuorejuustoa antaen sen liueta rauhassa kastikkeeseen . Kaada sitten kastike kasariin suppilovahveroiden joukkoon sekoitaen näin syntyttä seosta muutaman kerran. Kiehauta seos vielä nopeasti kasaan. Lopuksi tarjoile ruokailijoille.
Tämä kastike sopii niin kalalle, lihalle kuin kasviksillekkin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.