Onko hyviä vinkkejä ranskalaiseen sipulikeittoon?Konjakkia tai kuivaa vermuttia? Vain sekaan laitettavaksi,viini valittu seuraksi.
Eilen tein pienen kattilallisen pienelle väelle,tänään isomman isommalle,mutta aprikoin lorautanko tänään konjakkia sekaan,eilen meni kuivaa vermuttia(Noilly Prat).Ay, et tuli hyvää kuumaa keittoa,kera patongin
ja vuohenmaitojuustojen.
Avainsanat: ranskalainen sipulikeitto
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
"Ranskan Normandiassa sipulikeiton liemestä osa korvataan kuivalla siiderillä. Myös tilkka konjakkia antaa keitolle täyteläisyyttä. ."
näin muistan asiasta kuulleeni, rehellisyyden nimessä kerrottava etten ole itse kokeillut
jos kokeilet, kerro ihmeessä kuinka kävi
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
valkoviiniä voi lorauttaa sipulikeittoon...........
hmmm, konjakkia en ole koskaan kokeillut.....
( sipulikeiton hieman hapokkaan maun kumppaniksi suositellaan viiniä, jonka hapokkuus pystyy kilpailemaan keiton kanssa. kokeile voimakkaan hapokasta sauvignon blanc-, riesling- tai Chablis’n chardonnay-viiniä. voi myös valita kevyen ja hieman hapokkaan italialaisen tai Beaujolais’n punaviinin )
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.