Onko kukaan kokeillut grillausta näin talvella? Tiiliskivistä tehdyssä pesässä, jossa kesällä savustetaan savustuslaatikolla?
Mitä jos foliolla vuoraa pesän ja poltaa puita sitten siinä...onnistuisikohan?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
sitkeällä yrittämisellä onnistuu,
näin talvisäillä vaan menee valtaosa lämmöstä harakoille, joten varaahan aikaa ja hiiliä ...
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
kokeileppa laittaa sellainen savustuspussi sihen grilliritilälle , meillä on oikei laatikko savustusta varten ja ollaan talvellakin savustettu , tulee hyvää , mut nykyisin loimutan tuos kodas ...kalat siis... lihat voit kyl kans savustaa .. siin pussis ... :)
Ilmoita asiaton vastaus
Onnistuu myös tehokkaalla sähkögrillillä terassilla. Pakkanen ei grillausta haittaa mutta jos tuulee, niin grillin lämpö häviää kuin tuhka tuulee eikä sapuskat meinaa kypsyä.
Ilmoita asiaton vastaus
Mulla oli myös mielessä syksyllä,että talvisaikaan voisin grillata kaasugrillillä(jos ei ole paljon lunta);ei muuta kuin grilli kantoon ja ulos,mutta pihalla ja pöydän päällä metri lunta eli pehmeä katto,enkä raaski hävittää sitä,joten en grillaa talvella.
Varmaan onnistuu kertomassasi grillissä,miksi ei onnistuis?
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.