Ottaessasi marjapiirakan uunista ripotteletko päällesokeria?
Mie ripottelen,ettei siihen tule kettoa.
Avainsanat: kettoa marjapiirakka sokeri
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Juu mie ainakin ripottelen , tapana on tehdä mustikkapiirakkaa ja päälle sitten laittaa sokeria.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Jumppikselle varoituksen sana. Pysyhän kaukana kissaäiteen piirakasta. Hän ei tykkää ketuista.
No asiaan mennäkseni, jos piirakkaa teen kerran kymmeneen vuoteen, en ripottele siihen päälle mitään. Ei siihen ehdi tulemaan kettoa, kun syön sen niin pian pois.
Pitääpä lisätä selvitys tuohon kettuun. Kysyjä on näköjään korjannut kysymystään. Ensin siinä luki kettu, siksi viittasin jumppikseen.
Ilmoita asiaton vastaus
Mitä kettua...? Puolukkapiirakan päälle ripottelen,ettei olisi niin kirpeää.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä ripottelen, ettei sitä kuorta siihen tule, samoin kuin kiisseliinkin.
Ilmoita asiaton vastaus
Ihan tuon kuoren takia ripottelen sokeria.Myös kiisseleihin tietenkin.
Ilmoita asiaton vastaus
Enpä ole tuosta ketosta kuullut mutta aina on tullut ripoteltua ihan vain maun vuoksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Sen harvan kerran kun olen tehnyt niin olen kyllä ripotellut, samoin teen kiisseleihin ja keittoihin.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.