Kysytty: 15.01.2010 - 11:10

Miten valmistat paahtopaistin?



Avainsanat: ruokaa rakkaudella

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 15.01.2010 - 11:21

juliet.vuodatus.net/blog/cat...aisto-ohje

Samoin teen, kuin on tämä ohje.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 15.01.2010 - 13:23

paistan ens aika kuumalla pannulla , kierrellen sitä , et syyt menee kiinni , sit vaan uuniin , ei kovin kuumaan kuitenkaan ja mittari on oiva apu , noit lihoi paistaessa , niin ja sit maustan kyl hieman sitä siinä pannulla , ja viel kun huuhdot sen pannun niin otapa se huuhdinliemi talteen saat hyvän soosin pohjan siitä sit...ja eikun syömään !


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.01.2010 - 13:35

Keittokirjan ohjeen mukaan eli pääpiirteittäin näin:
paistille tehdään pinta ruskistamalla, sen jälkeen pataan ja uuniin. Pataan laitetaan hieman nestettä tietysti, on yksinkertaisen helppo valmistaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 15.01.2010 - 17:19

Teen sen hirvenlihasta. Paista merisuolassa paistinpannulla, sitten mausteet pintaan sekä vielä savupekoniviipaleita päälle ja uuniin n. 110 asteeseen kunnen on siinä 70 - 75 sisälämpötila.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.01.2010 - 18:55

Ruskistan pinnan paistipannulla..maustan ja laitan uuniin hautumaan..ja mittari näyttää koska on kypsää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.01.2010 - 20:30

Kinkkupussiin ja päälle suolaa(muita mausteita),pussi kiinni ja uuniin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.01.2010 - 02:59

Itse en käytä pusseja koskaan.
Rililän päällä ja kilo/tunti periaatteella.
Kohtuullisella lämmöllä, 120C-150c.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.