Voiko kaalin kirpeää osaa eli kantaa/sisusta syödä?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
On tosiaankin puumaista ja yleensä sitä ei syödä.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Olen aina heittänyt kannan pois,kun on niin kovaa..ei ole tullut edes mieleen..että sitä voisi käyttää.
Ilmoita asiaton vastaus
se on niin puumainen, et itse en ole syönyt, mut jos teet jotain kaalipataa , jota haudutetaan pitkään, niin miksei sinne joukkoon sit voiskin laittaa , mut pilko se kanta toosi pieneks, tulee sit padasta tai laatikostakin tasa laatusta....
Ilmoita asiaton vastaus
minusta talvikaalin kanta on pahanmakuinen,heitän sen aina pois.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei ole tullut mieleenkään syödä sitä tai käyttää ruoan jatkoksi. Biojätteisiin se on joutunut aina.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.