Kysytty: 11.01.2010 - 11:58

Voiko kaalin kirpeää osaa eli kantaa/sisusta syödä?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 11.01.2010 - 13:10

On tosiaankin puumaista ja yleensä sitä ei syödä.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 11.01.2010 - 12:14

Olen aina heittänyt kannan pois,kun on niin kovaa..ei ole tullut edes mieleen..että sitä voisi käyttää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.01.2010 - 12:18

se on niin puumainen, et itse en ole syönyt, mut jos teet jotain kaalipataa , jota haudutetaan pitkään, niin miksei sinne joukkoon sit voiskin laittaa , mut pilko se kanta toosi pieneks, tulee sit padasta tai laatikostakin tasa laatusta....


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 11.01.2010 - 12:23

minusta talvikaalin kanta on pahanmakuinen,heitän sen aina pois.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 11.01.2010 - 12:43

Ei ole tullut mieleenkään syödä sitä tai käyttää ruoan jatkoksi. Biojätteisiin se on joutunut aina.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.