mikä liha on raakana mielestänne parastA? mikä riski sairastua, yksi tuttu syö kaiken lihan raakana ja on terve
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Kala on ainut jota voin syödä raakana, eli suolattuna!
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
en syö mitään lihaa raakana, mutta kala menee graavattuna ...
Ilmoita asiaton vastaus
Vilmahan sanoo, että nam, mutta itse en syö raakaa lihaa. se ei ole terveellistä. No, onkos ilmakuivattu raakaa? Sellaista kyllä syön.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei kai se tuttusi nyt sentään sian- ja kananlihaa raakana vedä???
Ilmoita asiaton vastaus
Syön raakaa lihaa, hirvenlihaa ja näitä tavallisimpia. Toistaiseksi ollut terve syönnistäni huolimatta. Veriarvot taitaa olla liiankin hyvät.
Ilmoita asiaton vastaus
En syö edes medium pihviä.Ne esi-isät on jo niin"kaukana" kun lihan raakana nauttivat...Possua ei ainakaan passaisi liian raakana syödä.Sika kun syö rotankin ja joskus niitä pääsee karsinoihin.Olin joskus työssä teurastamolla ja myrkkyä syöneet rotat menivät pyörryksissä karsinoihin josta possut helposti niitä napsivat "parempiin suihin".Nautakarja ei nyt lihaa suuhunsa vahingossakaan laita mutta silti en söisi raakana.Ainakaan ilman desifoivaa kiteen kirkasta....Niin ja niissä rotissa voi olla myös trigini joka on vaarallinen...Karhunkaatajat ainakin joskus joivat kaadetun karhun verta ja kuolivat siihen trigidiin joka on pedon elimistössä hiljaa tappava ötökkä.No,tässähän tätä vastausta oli ja ainakin puoleton aivan totta! ;O
Ps.se ötökkä lihassa on trikiini! Tarkastin netistä,etten ihan omia puhu...;O
Ilmoita asiaton vastaus
Siika ja lohi, sekä ilmakuivattu poro ja hirvi on hyvää esim jotoksella pureksia.
Niin ja ennen kapakalat eli särki ja lahna pärekatolla auringossa kuivattuna.
Sitä syötiin koko talvi kevääseen saakka kunnekka pääsi verkkoja virittämään.
(Syötiin päälle matokuuri kerran vuoteen).
Ilmoita asiaton vastaus
En syö mitään lihaa raakana. Lohta ainoastaan graavattuna.
Ilmoita asiaton vastaus
tartarpihvi
(perinteisesti valmistettu raakalihapihvi, punajuurta, suolakurkkua, kapriksia, sipulia, munankeltuainen )
Ilmoita asiaton vastaus
En syö raakaa lihaa, on parempaa kypsennettynä.
Ilmoita asiaton vastaus
Edesmennyt isäni teki ja söi raakaa lihaa tartarpihvin muodosssa ja itsekin maistoin, tarvii olla vaan todella tuoretta naudan kokolihaa, joka hakataan hakkelukseks ja kuten yllä palisanteri sanoikin; munakeltuainen, sipulit ja sun muut "rekvisiitat", niin avot kyl se hyvää on, eikä tapa:)
Ilmoita asiaton vastaus
Raaka liha ei kyllä mene kurkusta alas...voi olla vaikka ilman lihaa jos ei kypsänä saa..
Ilmoita asiaton vastaus
Jotkut äyriäiset menee raakana mutta eivät taida varsinaisesti olla lihaa...
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.