Vieras
Kysytty: 25.12.2009 - 22:56

miksi ohrasta vain 1% käytetään leipiin? onko ohra pahanmakusta höh

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 25.12.2009 - 23:55

Kannattaa pikkuanonyymin vaan sanoa,HÖH pahanmakuista;kaikenmaailman ohraliemille.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 25.12.2009 - 23:11

Taitaa anonymos olla vielä niin nuori ettei tiedä miten hyvää on ohraliemi!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.12.2009 - 23:14

Eihän hyvää nyt leipään tuhlata kun kaljaankin pitää riittää...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.12.2009 - 23:40

No siinä jo kuulit..pitää olla ohranjyvää...kun kaljaa valmistetaan..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.12.2009 - 06:32

Johan otti ohraleipä -> -> koitti kovat ajat

Ohra on Suomen vanhin viljelykasvi.
Kylläpä ohraleipä maistuu maukkaalta ja
ohrapuuro ja ohraliemi.

Ohrakakko ja ohrarievä ovat kansallisruokaa Tampereella.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 31.12.2009 - 19:12

Söin juuri leipää jossa oli 55% ohraa...


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.