Mitä muuta voisi keittää samassa..kun keittää perunoita??
Säästyisi sähköä..jos hyödyntää..
Avainsanat: sähkönsäästö
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Ritilällä saa tosiaan keitettyä höyryssä muita vihanneksia ja helpompi vahtia,kananmunia voisi keittä perunoiden kanssa,mutta hiiden pitäisi pysyä ehjinä.Kuten valperi,yritän keittää enempi pottuja,niitä on ihana paistaa seuraavina päivinä sipulin kanssa,tai omelettiinkin käyvät.
Kysyjän kommentti
Kiitos monipuolinen vastaus..
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Höyrytysritilällä kypsyy kätevästi vihannekset, itse olen lämmittänyt esim. jauhelihapihvejä tai lihapullia.
Ilmoita asiaton vastaus
"Se muu" maksaa myös, joten tulee halvemmaksi syödä vain ne perunat.
Eräs professori kertoi lehdessä, että hän ei keitä kaurapuuroa ollenkaan, vaan syö kylmänä. Näin säästyy sähköä ja tulee syötyäkin vähemmän.
Ilmoita asiaton vastaus
ei sinne pottukattilaan kannata paljon muuta tunkea,
kun keitän perunoita, yleensä keitän reilusti yli tarpeen,
syömättä jääville löytyy paljon käyttöä seuraavinakin päivinä
Ilmoita asiaton vastaus
Kananmunat olen joskus keittänyt perunoiden kanssa.Täytyy vaan muistaa,että munat kypsyy vähän nopeammin...;O.Muksuna piti pestä kädet perunakeitinvedessä kun oli kuulemma terveellistä?No,onhan nuo kätöset yli viiskymppisenäkin vielä siloiset....
Ilmoita asiaton vastaus
Olin 7v kun kauppa matkustaja myi HÖYRYKEITTIMEN kaikki / viikon ruuat olivat valmiit. Eri tasoilla jos henki säilyi .niin valitettiin. Äitini osti.
Ilmoita asiaton vastaus
Exäni kotona oli leivinuuni, jonka päälle nostettiin iso kattila vettä. Siitä oli sitten tarkoitus vapautua hiljaksiin höyryä huoneilmaan, kun uunia lämmitettiin talvella. Hella taitaa jäähtyä niin nopeasti, ettei siitä saa vastaavaa hyötyä, mutta uunia lämmitettäessä tapaan tehdä samalla sämpylät.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä olen joskus keittänyt porkkanoita perunoitten kanssa.
Ilmoita asiaton vastaus
Kypsennän juurekset kerroskattilassa ja siihen laitan myös muuta kuin perunoita eli esim. porkkanaa, lanttua, naurista. Eivät ole veden kanssa suoraan tekemisissä mutta jos keitää vedessä, porkkana värjää perunat.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos on kerros kattila niin voi keittää myös kasviksia samalla vaikka yläosassa aika kätevä on.
Ilmoita asiaton vastaus
Muita kasviksia ja kannattaa laittaa ne sinne hieman eri aikaan jotta ovat yhtä aikaa valmiita.
Kananmunat täytyy ehdottomasti pestä jos niitä keittää muiden kanssa, sillä nehän ovat tulleet sieltä... Joten ei järkevää.
Ilmoita asiaton vastaus
kuorinensa muita juureksia. peset vain puhtaaksi ennen kattilaan laittoa. ja muista että kypsyvät eri aikaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.