Kysytty: 24.11.2009 - 12:57

kuinka pystyn tekemään samanmakuisen/tuoksuisen pizzan kotona,kuin oikeissa pizzerioissa tehdään?. mitä aineksia ne siellä käyttää

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 24.11.2009 - 13:42

oregano se päällimmäisenä haisee ainakin näissä meidän Pizzerioissamme (oliivi öljy, tomaattipyre siinä sivussa)


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 24.11.2009 - 13:38

Ainankin siinä käytetään oregaanoa ja valkosipulia pyynnöstä, tietysti myös jotai tomaattikastiketta unohtamatta juustoa.Kyllä näilläkin aineilla hyvä tuoksu tulee.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.11.2009 - 15:41

Yksi tärkeä juttu maun ja tuoksun kannalta on varmaan se aito kiviarina-uuni, joita pizzerioissa käyttävät.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.11.2009 - 15:53

Myös käyttävät sellaista aromivahvennetta esim. jauhelihassa kuten myös yleensä kaikissa teollisuus ruuissakin, natriumglutamaattia, siksi ei kotona saa millään samanmakuista kuin pizzerioissa vaikka samat mausteet laittaisi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.11.2009 - 16:29

Tee omanmakuinen-ja tuoksuinen pizza,käytä runsaasti öljyä ja valkosipulia.Pizzerioissa tarkat maustemäärät grammoineen,Kotip:lla salainen resepti,mutta tee oman mukainen,tulee kaks kertaa parempaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.11.2009 - 18:24

Hyvät ainekset, kokemusta, hyvät välineet ja vielä hyvä resepti, niin onko se nyt niin kumma. Pizzerioiden uunit painii ihan eri sarjassa kuin meikäläisten sähköuunit.

Parhaimmat pizzat ja tuorepastat olen tehnyt italialaisessa keittokirjoissa olevien reseptien avulla. Lainaapa kirjastosta tai osta omaksi ja ala harjoitella.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.11.2009 - 15:49

käytä paljo oreganoa


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.