Vieras
Kysytty: 18.11.2009 - 22:49

paljon kananmunan ravinnepitoisuus laskee jos se keitetään? syöttekö raakana vai keitettynä. itse raakana.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 19.11.2009 - 00:59

tuskinpa ne ravinnepitoisuudet siitä keittämisestä paljoakaan hetkahtaa, finelistähän voit tarkistaa:

www.fineli.fi/food.php?foodi...mp;lang=fi

"raa'at kanamunat häiritsevät b-vitamiinin imeytymistä ja salmonellariski on olemassa"
www.pakkotoisto.com/vbulleti...amp;page=2

itse syön kananmunia lähinnä munakkaissa, eli siis paistettuina


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

X
Vastattu: 18.11.2009 - 23:15

Juuri syön kolmea kananmunaa keitettynä. =)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.11.2009 - 23:23

Yök! En syö. En ainakaan raakana. Kokkelia menee joskus. Ravinnepitoisuutta en ajattele mistään ikinä. Riittää kun sitä on paljon. Ravintoa. Alle satakiloiset punnitaan neuvolassa. Tosimiehen röntgenkuva otetaan eläintarhassa!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.11.2009 - 23:34

Mitä niistä ravinteista mutta puoliraakana maistuu parhaalle.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 19.11.2009 - 00:03

Raakana syön ainoastaan tartarpihvin kanssa. En usko että kauheasti ravintopitoisuus muuttuu vaikka keität tai paistat sen munan. Kysy joltain ravintoterapeutilta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.11.2009 - 00:45

Meinaatko,että raakana on pysynyt ravintoaineet kuoren sisällä ja keitettäessä liuenneet pois ja paistettuna tai kokkelina täysin ilman ravintoaineita.Mulle munat keitettynä,lusikalla syötäväksi ja sopivan pehmeä sisältä.Yhteen aikaan aamiaisella vatkasin munan ja puristetun sitruunan mehun lasissa sekaisin,tilkka makeutta ja huikalla alas.Nykyään paistan esp.tortillan sipulilla ja perunoilla tietysti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 19.11.2009 - 02:49

Keitettynä mutta keltuainen löysänä on paras


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 19.11.2009 - 08:48

Kypsentämättömässä kananmunassa on salmonellaa. Keitettynä syön kananmunaa ja myös munakkaassa eli paistettuna, ei kovin usein sitenkään.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 19.11.2009 - 15:20

Neljän minuutin keitetty ja munakkaassa menettelee. Paistettuna en tykkää. Paitsi siten että isosta paahtiksesta otan keskustaa pois ja valutan raa'an kananmunan siihen. Sitten paistan pannulla ja maustan hyvin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.