Kysytty: 07.11.2009 - 09:40

Leivotko joulutorttuja valmistaikinasta ja mikä on paras taikina mielestäsi?

Olen kokeillut Myllynparasta ja Pirkka voitaikinoita,molemmat aikahyviä.Äitini teki aina itse torttutaikinan,mutta se aika on auttamattomasti ohi.



Avainsanat: joulutortut valmistaikinat

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 07.11.2009 - 11:03

Nyt täytyi ihan tuolta köökin puolelta käydä kysymyssä, sieltä tuli vastaus: MyllynParas taikinalevy.



Kysyjän kommentti

Köökkiin terveisiä,et myllynparas on parasta.Terveisin kissaäiti.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 07.11.2009 - 09:45

Minä käytän Sunnuntai torttutaikinaa josta teen tortut ja pasteijat , sekä joskus ns. viinereitä, on minusta parasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 07.11.2009 - 11:24

En leivo torttuja minkäänlaisesta taikinasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 13:23

Minä leivon Sunnuntaitaikinasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 14:10

Sunnuntai taikinaa meilläkin käytetään oli sitten joulu tai ei


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 14:53

Valmiista torttutaikinoista valmistan erinäköisiä joulutorttuja. Yleensä kaulitsen vielä valmiit levyt ohuemmiksi ja teen tosi pieniä torttusia, joita sitten voi syödä useammankin. Luumuhillon laitan viimeiseksi eli ensin kulmat käännetään keskelle ja voidellaan ja sitten vasta hillo. Näin kulmat eivät nouse ylös.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 15:54

Käytän Myllyn Paras-taikinaa. Toimii.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 16:00

Kyllä se on Myllyn Paras


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 16:53

En leivo enkä syö joulutorttuja.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 07.11.2009 - 20:04

Sunnuntaista ja Myllyn Parhaasta, makuasia - kummatkin menee hyvin alas.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 08.11.2009 - 12:52

Kaikista onnistuu ihan hyvin, erot on niin pieniä.
Lopputulos riippuu mielestäni enemmän siitä kuinka monta kertaa taikina on kaulittu.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 10.11.2009 - 10:28

Leivon osan valmistaikinasta ja Myllyn Paras on ollut viimeaikoina merkki. Itse rakastan joulutorttuja mutta pakko olla gluteenittomia. Ostan ne vaikka ovat hurjan kalliita, ei niitä montaa kuitenkaan tarvitse.
Myllyn Paras ja valmiiksi "leikattu" levy on kätevä. Täytyneekö jo ensi viikonvaihteessa tehdä muutama torttu.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.