Kysytty: 07.11.2009 - 08:30

Huomenta napsuväki ja oikein ihanaa lauantai-päivää kaikille. Mitä ruuaksi tänään?

Lisätty: 07.11.2009 - 11:33

Tällainen kysymys on hyvin yleinen ja senhän voi kysyä vaikka joka päivä. Toisilta saa kenties vinkkejä siihen mitä ruuaksi tänään. Sharjahissa asuessani soitimme joka aamu mieheni siskon ja anoppini kanssa mitä ruokaa..yhteistä kieltä ei juurikaan ollut. Minä olisin selvinnyt englannilla ja nämä naiset osasivat vain arabiaa. Parin vuoden jälkeen puhuimme sekaisin kaikkia kieliä ja he oppivat vähän suomea. Niin selviteltiin joka päivä ruokalaistat kolmella eri kielellä ja hauskaa oli.



Avainsanat: menu päivä

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 07.11.2009 - 08:55

Hyvää huomenta teille ja Vilmalle.Tänään teen karjalanpaistia,munamakarooni laatikkoa,perunoita.Tarjoan myös eilen kraavattua oikeaa lohta ja silliä purkista.



Kysyjän kommentti

Hyviä ruokia kaikilla ja kiitos vastauksista.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 07.11.2009 - 08:45

Huomenta Mariaana.Jauhelihakastiketta ja spagettia,


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 08:55

Lohen just vedin ruodottomaksi ja meinasin savustaa juu huomenta vaan sullekkin


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 09:04

Huomenta sinullekin, tänään laitan broilerin kontit uuniin ja keitän riisiä ja teen kermaisen curry kastikkeen ja feta salaattia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 09:22

Valitkaa ensin tähän paras vastaus:

www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/23361


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 10:38

Kivikylän kotipalvaamon tiinusuolattu porssa niska.Tämä kivikylän tiinuliha sopi kypsenttämisen omasfatisas.Ot paffi ja plastiki vaav tiähes.Lämmit uuni 180 astesse fölihi sopi pistäp porkkana-lanttu-taikk sipulim palassi.Näitte vihanestem päällp passa pistä hiuka hunaja makku antama.
Peittele fat folioll ja lait se uunihin kolmeks tunniks.

Ott sitt kypsä liha leikkulaodall ja leikkass siivuiks.Pist kypsä viipalet takasi fatihi,pans se viäl vartiks uunihi ilmam päälisfoliot,nii ett tiinusiivu eine ruskistuva
lunnikkaste enne syämist.
Ja sitt vaa syämä mohlama!


Lähteet:
Kivikylän kotipalvaamo

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 11:11

Jauhelihapihvejä on ja herkkusieni kastiketta ja perunamuussia, tehty aidoista perunoista.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 13:53

tänään en tee kuin pari pellillistä lämpimiä voileipiä joissa on jääkaapin uumenista löytyneitä ainesosia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 14:02

Meillä näköjään kiissaäidin kanssa samat ruuat tänään.
Laitoin eilen illalla myöhään karjalanpaistin leivinuunin jälkilämpöön muhimaa...kyllä oli hyvää..keitin perunat,munamakaronilaatikkoa,ja eilen kraavattua lohta..

Samalla muhi leivinuunissa yön riisipuuro..mitä aamulla söin..oli tosi ihanaa..höyryävää..kun otti uunista pois....

Piti hyödyntää leivinuuni ...kun paistoin kinkun eilen....se jälkilämpö kypsentää tosi ihanasti yön aikana..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 14:08

Aamulla söimme uunipuuroa ja mustikkasoppaa. Uunissa on tulossa uunilohta. Sen kanssa tulee muussia ja paistettuja tatteja.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 14:15

tänään menussa olisi joko Italianpataa tai sitten punalappu tuotteista tehtyjä tuotoksia, aineet jauheliha ja nugetit. nugetit menee kyllä varmaan iltapalaksi.

Lisätty: 07.11.2009 - 14:50

no niin nyt se jo sitten muuttu. ruoka vaihtui amerikkalais tyyliseen minullakin. odottelen tässä nyt kun perhe on tulossa mukanaan hampurilais ateriat.


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 07.11.2009 - 19:10

Tänään oli ruokana röstiperunoita ja itsetehtyjä jauhelihapihvejä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 07.11.2009 - 23:27

kävin kiinalaisessa tänään. söin paistettua riisiä, kanaa, katkarapua, kananmunaa ja vihanneksia NAM


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.