Kysytty: 04.11.2009 - 20:26

Mistä löydän hyviä ruokaohjeita poron vasan ruhon käyttöön? Itsei en todellakaan ole ostanut moista, mutta lähipiiri on.

Poro on leikelty ja pakattu vagumiin. Käsittämättömiä lihan palasia. Mitä niistä tehdään?
Hirvenliha on tuttu ja sitä löytyy paistina/käristyksenä ja jauhettuna.

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Ida
Vastattu: 05.11.2009 - 11:34

Tuolla on kaikenlaisia ruokaohjeita:
www.paliskunnat.fi/pororeseptit/


Lähteet:
google


Kysyjän kommentti

Kaunis kiitos sinulle hyvästä linkistä!!


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vieras
Vastattu: 04.11.2009 - 22:37

Porosta voit tehdä ihan samaa kuin hirvestäkin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 04.11.2009 - 23:23

Just piti samoin sanoin vastata kuin kissanainen,filettä,paistia yms.lopusta esim. kärtsäriä.Saat varmaan(tai kuka on sitä pornoa tilannut)toimittajalta hyviä poro-ohjeita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 05.11.2009 - 00:51

Ens alkuun tuosta:
www.deliporo.fi/keittio_4.as...3godBVplwg


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 05.11.2009 - 08:34

Valmistetaan samalla tapaa kuin hirvenliha.Riistaruokakirjojakin löytyy, itselläni on sellainen. Poro lasketaan ainakin siinä riistaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 06.11.2009 - 01:17

Harmi jos et tiedä mitä kohtaa vakuumeissa on. Poro on hyvä paistina ja käristyksenä mielestäni ensisijaisesti. Kyllä siitä saa vaikka mitä, vain mielikuvitus on rajana. Omalla tavallaan poro on hieman sitkasta ja kuivaa (riippuu palasta) mutta esim. voita lisäämällä siitä saa hyvän maun irti. Välikalvoja on hieman enemmän kuin hirvessä, mutta käyttötapa on sama.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.