Kysytty: 14.10.2009 - 20:37

Mitä levitettä (rasvaa) käytät leivän päällä?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 14.10.2009 - 20:39

Fiilispohjalta ostelen. Florasta Oivariiniin, Makuisaan ja jopa voihin.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 14.10.2009 - 20:41

En käytä muutakuin tomaattia tai kurkkua joskus juustoa. Ylensä syön leivän sellaisenaan,
ilman mitään päälle laitettuna.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 14.10.2009 - 20:44

en mitään, koska kovat rasvat ovat huonosta


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.10.2009 - 20:46

Benecolia ja joskus Oivariinia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.10.2009 - 20:46

Keijua (ja voita)


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 14.10.2009 - 20:53

Kevyttä Keijua, on kuin höyhenen kosketus, tai siipien havina.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.10.2009 - 20:59

pro activia sen vähän mitä käytän mitään


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.10.2009 - 21:31

Oivariinia.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 14.10.2009 - 22:23

en käytä kotona..


  Ilmoita asiaton vastaus
X
Vastattu: 14.10.2009 - 22:49

Ei meikäläisillä ole varaa edes leipään, mutta hiukan kurkkua sekä kinkkua pistän päälle jos moista herkkua on tarjolla. =)


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 15.10.2009 - 02:27

Lättaa


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.10.2009 - 08:23

Ei varsinaista rasvaa, tuorejuustoa kyllä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Ida
Vastattu: 15.10.2009 - 09:46

Beceliä tai pelkkää Euroshopperin juustoviipaleita.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.10.2009 - 11:52

Sinistä Flooraa yleensä, kesäisin (kun uusii pottuloit) punasta Flooraa tai, Oivariinii tai voita (näitä vain muutaman kerran kesässä) ja eikös tuos Flooras ookkin vain kasvisrasvaa, rypsii, yms..ja kuten sanottu ihminen tarvitsee jkv rasvaa joka tapauksessa:) ja lisäisin vielä, että on ittensä pettämistä, jos jättää leivän päältä hyvän rasvan pois, mutta lisää siihen kerroksittan sitten makkaraa, rasvasta juustoo, yms., mieluimmin sipasu kasvirasvaa ja vain1-2 särvintä korkeintaan sen lisäks; kalkkuna, kurkku, tomaatti, tms...


Lähteet:
rasvoista: www.ksml.fi/ihana-elama/hyva...eva/402079

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 15.10.2009 - 11:55

Benecolia !!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 18.10.2009 - 10:14

Felix, Lahden leipälevite. Halpaa ja monikäyttöistä, voi laittaa nokareen vaikka borssikeiton päällekin;
www.lahdenleipalevite.fi/
Valmistetaan muuten tänä päivänäkin aivan keskellä lahtea, 100m juna-asemasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.