Kuoleeko homeitiöt alkoholissa/valmistusprosessin aikana?
Unkarissa ns. viinanpoltto on laillista luvanvaraisesti omaan käyttöön. Alkoholi höyrystetään käyneistä marjoista. Mutta marjat olivat usein jo homeessa, joten miten näille homeitiöille käy?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
kyllä tislatessa lähtee viimeisetkin homeitiöt, oikein pahasti homeessa olevista raaka-aineista pahimmillaan jää joitakin makuhaittoja (esim. kiinalaisten maotai , joka tavallisimmin tehdään homehtumaan päässeestä riisistä, saattaa olla melkoinen makuelämys, muttei siinäkään home elä)
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Ainakin sitten pulossa jos on kunnon tavaraa!
Oletko nähnyt homeista viiniä? Sitä taitaa olla. Jo Maammekirjassa seisoo kuinka Savolaiset sotamiehet Lytzin viinikellarit saavutettuaan tekivät sämpyläkastiketta viinistä kypärissään.
Liivinmaalla eivät saaneet kuin homeista leipää 30 vuotisessa sodassa.
Ilmoita asiaton vastaus
Eikös ne käyttäneet sotien aikana kissan raatojakin pontikan valmistusprosessissa?
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.