Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Minunkin mielestä puolukat säilyvät pitkään jääkaapissa, pakastin on kyllä hyvä paikka, voi laittaa puolukat kokonaisina sinne. Puolukat kuuluvat minun jokapäiväiseen naposteluun, tuoreena kokonaisina ne on min mielestä kaikkein maukkaimmillaan, voi sekaan laittaa vaapukoita niin on vielä maukkaampaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Puolukat survotaan niin, että mehu ulottuu pintaan saakka. Sen jälkeen astian kansi suljetaan. Puolukat säilyvät ainakin vuoden, varmaan enemmänkin. Maku kitkeröityy, mutta syötäviä ovat, eikä tule hometta. Pakastin on parempi säilytyspaikka, mutta jos se on täynnä, niinkuin monella taitaa näin marjaisan kauden jälkeen olla, niin jääkaappi on seuraavaksi paras säilytyspaikka.
Ilmoita asiaton vastaus
Jaaha syön puolukat puolukoina Mutta ei pahasta maksalaatikon kanssa.
Ilmoita asiaton vastaus
Minä laitan puolukat ainakin pakastimeen..niin säilyvät niin pitkään..kun ne syö..
Ilmoita asiaton vastaus
Puolukan happamuus saa sen säilymään jopa yli vuodenkin, mutta maku kärsii.
Ilmoita asiaton vastaus
Ostamani puolukkahillopurkit eivät kovinkaan kauan, joku syö ne tyhjiksi?
Ilmoita asiaton vastaus
meillä säilyy kaikki marjat erittäin huonosti (=vähän aikaa) missään kaapissa, kumma juttu
Ilmoita asiaton vastaus
Siis survottuna ja sokerin kanssa säilyy.
Muuten pakkaseen.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.