Maistuuko norm. makkara, entä lammas- tai poro- tms täytteellä?
Avainsanat: makkara
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Syön makkaran makkarana, lampaaseen en koske ja poron porona.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
ihna noita a -luokanmakkaroita syön, mutta poroa syön sitten savustettuna , tai muulla lailla laitettuna , lammastakin joskus syön, se onkin oikein hyvää , ainakin savustettuna ....
Ilmoita asiaton vastaus
tämän kesän villityksenä ovat olleet nuo Wotkinsin tuotteet , niistä erityisesti :
Sörkanväärä
Bratwurst
Sörkan nakki ja
Lammas grillimakkara
www.chef-wotkins.com/index.p...HAMAKKARAT
Ilmoita asiaton vastaus
Makkara makkarana,eli jauhoa kamaraan sekoitettuna...
Ilmoita asiaton vastaus
Makkara pitää olla oikeeta makkaraa. En ymmärrä kalkkuna, broileri tms. hömpötyksiä. Lammasta sai lähikaupasta Mikkelinpäivän kunniaksi. Lammaskin on ok, kunhan on oikein teurastettua, eikä hiki/villa maistu. Poronkäristys on hyvää veljen tekemänä. Naatiskellaan!!!
Ilmoita asiaton vastaus
Syön pari tavallista grillimakkaraa vuodessa ja mitään eksoottisempia makkaroita en ole ikinä edes maistanut.
Ilmoita asiaton vastaus
Kesällä söin silloin tällöin grillimakkaran, nyt ei tee mieli sellaisia rasvatuubeja, yritän syödä terveellisesti, vaikkakkaan en orjallisesti noudata mitään ehdottomia kieltoja.
Ilmoita asiaton vastaus
Poro käristyksenä tai uunipaistina sopivasti ammattilaisen maustamana on tuosta valikoimasta ehdoton ykkönen ja lammas säränä(ks wiki jos ei ole tuttu termi) Lemiläonen perinneruoka.
tms. hirvi karjalanpaistissa naudan sijasta.
Ilmoita asiaton vastaus
En syö makkaraa kuin tosi harvoin, kotimaisia makkaroita en koskaan. Saksalaiset makkarat ovat ok, niitä joskus.
Mitähän mahtaa olla tuo "täytemakkara", onko se HK:N bleu lampaanliahlla täytettynä??
Täytyypä kysäistä Stockan herkusta josko sieltä löytyisi lenkkimakkaraa poro-tai lamamstäytteellä höystettynä.
Ilmoita asiaton vastaus
Maanantaina grillasin laavulla Jokipoika makkaraa ja oli pitkästä aikaa syötynä todella hyvää. Tai Jokipoika makkaraa en ollut koskaan ennen syönyt mutta makkara oli hyvää pitkästä aikaa. Sadekaan ei haitannut sillä oli hyvä katos ja nuotio lämmitti, vaatteet tosin savun tuoksuisia...
Jalopeno- ja juustomakkarat suosikkeja mutta juustomakkaroiden grillaaminen usein ongelmallista.
Ilmoita asiaton vastaus
Kaikki kelpaa,kun on tosi nälkäinen,mutta currywursti eritoten!!
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.