Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Pari kertaa viikossa puolukkavispipuuroa riisihiutaleista.
Kysyjän kommentti
Tuo riisihiutalejuttu on uusi tuttavuus. Täytyypä kokeilla, kiitos vinkistä !
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Kyllähän noit tulee silloin tällöin tehtyy, ruispuolukkapuuroo, vispipuuroo, mustikkakeittoo ja raparperikiisselii tai -keittoo, oiskohan ne tuos nää mitä teen ei nyt muut muistu mieleen... maukkaita on ... ai niin, eihän toi raparperi mikään marja oo, no menköön....:)
Ilmoita asiaton vastaus
Hyvin harvoin. En oikein pidä jälkiruuista. Marjoja syön tuoreena.
Ilmoita asiaton vastaus
Keittoja tulee silloin tällöin tehtyä, puuro on aika harvinaista.
Ilmoita asiaton vastaus
Ei ole kauaa,kun tein karpalo mansikkakiisseliä ja huomenna jos saan puolukoita teen vispipuuroa.Minun mieheni ja poikani pitäävät niistä,pitäävät myös pullasta ja ainankin mustikkapiirakasta.
Ilmoita asiaton vastaus
Marjakeittoja ei, mutta puolukkapuuroa tulee tehtyä ja se on hyvää =)
Ilmoita asiaton vastaus
keittoja silloin tällöin ja puuroja vielä harvemmin.
Ilmoita asiaton vastaus
Kiisseleitä, marjakeittoja sekä marjapuuroja teen aika usein. Eilen viimeksi ruisjauhosta ja puolukasta hitaasti haudutin uunissa miedolla lämmöllä marjapuuron.
Ilmoita asiaton vastaus
Hyvin usein keitän puolukkapuuroa ja se onkin ihanaa. Eilen tein viinimarjakiisseliä ja olipas sekin hyvää kerman kera. Paljon ruukaan tehdä yleensäkin keittoja ja kiiseleitä.
Ilmoita asiaton vastaus
Vispipuuroa teen useasti, mustikkakeittoa silloin tällöin.
Ilmoita asiaton vastaus
keittoja näkyy pöydässä silloin tällöin, puuroja tuskin koskaan
Ilmoita asiaton vastaus
Empä oo koskaa tehny.En oikee oo puuron enkä keittojen ystävä.Tosin mannapuuro menee kyl jonku keiton kans....siinäpä onki keksitty mitä seuraavaks tekis ruuaks =).
Ilmoita asiaton vastaus
Hernekeittoa ja palvia sekaan. Testataan, oliko ruoka hyvää, jos sitä sattuu jäämään tähteeksi. Tähteet laitan Laralle ( sitä ei yleensä syöminen kiinnosta ) ruoka oli hyvää, jos hän hotkaisee sen heti, jos käy vaan nuuhkaisemassa, niin unohda kokaaminen jatkossa.
Ilmoita asiaton vastaus
Tein viikonloppuna karpalosoppaa. Tuurista kiinni kuinka paksua keitoksesta tulee. Arviolta perunajauholla suurustan. Hyvää silti.
Ilmoita asiaton vastaus
kiisseleitä jälkiruoaksi kyllä mutta marjapuuro on tuntematon laji.
Ilmoita asiaton vastaus
Jes! Vispipuuroa puolukoista tai punaherukoista tulee aivan yhtä hyvää.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.