Syötkö myös leipää aterialla?
Minä syön leipää välipaloina ja keittoja kaa
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Muut vastaukset
Keiton kanssa kyllä. Muuten yritän olla syömättä liikaa leipää...
Ilmoita asiaton vastaus
samoin minä, keitto kyl tarvii leivän ja ruisleipä tai revitty näkkäri on njam....
Ilmoita asiaton vastaus
En syö , olen joskus matkoillani kysynyt miksi niin paljon on leipää tarjolla ? vastaus on , ei ruokaa aina ole ollut riittävästi nälän tyydyttämiseksi , jolloin leipä on täydentänyt vatsan täyttymistä.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos syön ravintolassa, en ota koskaan leipää ruuan kanssa. Leipää saa aina kotonakin ihan tarpeeksi. Turha sillä on mahaansa esim. seisovassa pöydässä täyttää.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä syön leipää joka ruuan kanssa yleensä. Mutta en pizzan kanssa syö.
Ilmoita asiaton vastaus
Vain ja ainoastaan keittojen kanssa. Välipala on aina leipää tai salaattia.
Ilmoita asiaton vastaus
Keittojen kanssa ja välipaloina. Pyrin syömään vain kokojyväleipää. On terveellisempää.
Ilmoita asiaton vastaus
Aamupalana ruisleipää samoin iltapalana (1kpl), joko pieni pyöreä näkkäri tai Vaasan ruispala. Tylsältä kuulostaa kysyjästä varmaan, mut myös mie syön keittojen kanssa leipää ja yleensä rukiista sellasta. Mut sitten näit vaaleit leipii nautin esim. tomaattisessa lammaspadassa, jossa myös valkosii papuja tomaattikastikkeessa ja paljon valkosipulia, niin mielestäni siihen kuuluu ehdottomasti joku vaalea leipä... samoin ravintolassa (silloin harvoin kun sinne pääsee syömään) joidenkin cannellonien tai lasagnen kanssa/kera saatan ottaa vaalea leipää ja sillä 'kaapia' kupposen reunat ainaskin vimpan päälle... jos teen juutofondya, niin sitä sitten dippailen vaaleitten leipäpalojen kans..vitsi mut tuli gurmeenälkä:)
Ilmoita asiaton vastaus
nomenomaan just aamulla syön yhden viipäleen, sit en muuta syö koko päivänä.. siis leipää
Ilmoita asiaton vastaus
Yleensä aika vähän mutta nyt olen ostanut pari kertaa Oululaisen jälkiuunileivän jonkinlaisen juhlapaistoksen joka on hieman tavallista suurempi ja hyvin paahtunutta reunaa hieman enemmän kuin normi koon leivässä. Joten viimeisen viikon aikana olen syönyt.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.