Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kysytty: 02.09.2009 - 00:01

Millainen sää Sunny Beachilla on huhti - toukokuussa? Sää palvelusta en saanut kunnolla selvää. Onko kenelläkään kokemusta? Onko silloin vielä aika viettää edes jonkunlaista rantalomaa? Kiitos jo etukäteen!Avainsanat: bulgaria sanny beach

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 02.09.2009 - 05:33

Täälläpä säästä kerrotaan:
www.scitex.com/sunny-beach/s...ather.html


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 02.09.2009 - 09:20

Tässä Google-kääntäjän "suomennos" Palisanterin linkistä. =)

"Yleensä suosituimmista ja rakas Bulgarian Sea Resort Sunny Beach on ominaista, joilla on kohtalainen Manner sää vaikuttaa merkittävästi Mustallamerellä. Toisin sanoen, kuten monet muut seaside paikkoja, tänä kesänä keinona on predominmant meri-ilmasto. Kesät täällä ovat kaikkein othen kuuma ja kuiva, mutta harvoin liian ahdistava, joilla on kohtalainen suhteellinen kosteus. Se voisi olla järkevää, että olet tietoinen siitä, että Mustanmeren rannikkoalueille, suhteellisen lauhempi Välimeren vaikutteita yleensä lieventävät ankarampia mannerilmasto muualla osa Bulgarian.

Lisäksi vallitseva meri-ilmasto rannikolla on kuvattu on paljon lämmin, aurinkoinen päivä toukokuusta lokakuuhun, ja keskikesällä ilman lämpötila, keskimäärin noin kaksikymmentäkahdeksan astetta. Kosteisiin kuukautta Sunny Beach luonnollisesti ovat kesäkuussa, lokakuussa ja joulukuussa. Talvella täällä on vielä kylmä, mutta lievemmässä verrattuna sisämaassa, jossa lumi laskee voimakkaasti, ja monet sisällä Bulgarian lomakohteet ovat usein pakko sammuttaa talvella. Yleisin päivittäin lämpötiloissa Sunny Beach on normaalisti välillä viisitoista astetta huhtikuussa ja kaksikymmentäyhdeksän astetta heinä-ja elokuussa. Yö ilman lämpötila täällä usein erilaisia seitsemän astetta huhtikuussa ja kahdeksantoista astetta heinäkuussa. Toisaalta, luonnollinen lämpötila meriveden on kymmenen astetta huhtikuussa jopa kaksikymmentäkolme astetta elokuussa."


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.