Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kysytty: 01.09.2009 - 12:07

Keitätkö puuroa hauduttamalla tai mikrossa minuutissa? Eilen tuli hurja puuronhimo,haudutin riihiruispuuroa,ol taivaallisen hyvää



Avainsanat: haudutettu puuro hidasta mutta hyvää

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 01.09.2009 - 17:21

Just tein hauduttamalla hellalla viime viikonloppuna ruispuuroa pitkästä aikaa, sopii myös vaikkapa lounaaksi, samoin hauduttamalla riisipuuron, mannapuuron, kaurapuuron, 'sammakonkutuvellin', ruispuolukkapuuron, munavellin, jne. näin niist saa parhaat aromit esiin, uunipuurot sitten erikseen uunissa miedolla lämmöllä hauduttamalla..



Kysyjän kommentti

Hieno homma,että muutkin arvostaa haudutettuja puuroja,eikä halua kiireellä mikrostettua huttua!


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Ida
Vastattu: 01.09.2009 - 12:09

Syön harvoin puuroa, mutta manna- ja helmipuuron haudutan puurokattilassa. Kaurapuuro syntyy kätevästi minuuttiryyneistä mikrossa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 12:31

Mikrossa nopsasti minuuttiruispuuroa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 12:43

Kaurapuuri mikrossa.
Riisipuuro pitkään vesihöyrykattilassa hauduttaen. NAM!!!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 12:48

kolmen minuutin kaurapuuro mikrossa tai uunipuuroa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 12:58

Kotona haudutan kaikki puurot kattilassa liedellä. Inhoan mikropuuroa, mutta töissä sitä joutuu joskus tekemään, kun muuten ei ehtisi kaikille vanhuksille aamiainen valmiiksi. Hekin kyllä pitävät enemmän oikein tehdystä puurosta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 13:40

Nopeasti keitän kattilassa liedellä silloin harvoin, kun puuroa keitän.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 13:46

Hauduttamalla lapselle aamupuuro joka ikinen aamu, nyt tosin ei ole kelvannut hänelle joten lienee viimeiset hampaat tulossa ja kitalaki hellänä...


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 01.09.2009 - 14:10

kattilassa teen puuroni aina.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 14:29

En syö puuroa. En voi syödä viljatuotteita kuin valikoidusti eli kauraa, maissia,tattaria.
Polentapuuroa keitän joskus, maitoon, ja on tosi hyvää.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 15:10

Aamiaiseksi syön puuroa: sekoitan kauraleseihin ruokalusikallisen pellavansiemen-rouhetta,vettä joukkoon,mikrossa 8min,puuro valmista,maitoa joukkoon ja ääntä kohti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 16:05

isäpuoleni tekee kai hauduttamalla.. jos ite teen, niin kiehautan veden keittimessä, tyhjennän sellasen pussin sisällön lautaselle ja kaadan veden päälle..


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 01.09.2009 - 16:40

Mikrossa valmistan neljän viljan puuroa. Tai sitten teen uunipuuroa, mutta tosi harvoin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 18:23

harvoin teen puuroa, mikä on hölmöä kun se on edullista ja hyvää ruokaa.. mutta molemmin silloin kun teen. talvella uunissa ja kesällä liedellä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 18:27

Liesi toimii


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 18:40

silloin kun puuroa tahdotaan, se on uunissa haudutettua ohrapuuroa, korvikkeet ei kelpaa


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 18:58

Elovena-kaurapuuro hitaasti keitettynä ja haudutettuna, sitten siihen voisilmä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 01.09.2009 - 19:09

hauduttamalla , mutta uuniriisipuuroa teen joskus uunissakin....jos uuni on ollut muutenkin käytössä...


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Napsu.
Syötä tunnuksesi salasana.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.