KokkiNapsut,parsakaalissa ostettaessa aika pitkä varsi;käytätkö sitä hyväksesi sellaisenaan?Sosekeitossa menee mutta muuten en?
Minusta se on jotenkin puinen.
Avainsanat: parsakaalin pitkä varsi puinen tai ei
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Ite käytän yleensä vain kukinnot parsakaalista, mutta jos ovat vielä 'nuoria/uutta satoa', niin saatan melkein koko varrenkin käyttää, vanhemmiten ovat varret kyl tosi puisia, joten en suosittele niit käyttämään (rosvoovatten kauppiaat näil varsil, höh:))
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
En yleensä käytä sitä varsiosaa koska se on aika tikku maista monesti. Olen monesti antanut sen osan naapurin kaneille ne tykkää syödä sitä. Sosekeittoa en ole koskaan tehnyt,koska uskon etä meidän lapset ei sitä syö.
Ilmoita asiaton vastaus
niissä varsissa on tosi paljon eroja, ikä taitaa vaikuttaa asiaan, mutta aika usein niistä saa käyttökelpoista veistelemällä lastuiksi ja lisäämällä lastut wokkiin, ihan makoisia siinä ja niistä tuoreemista (pehmeä sisus) lastuja voi käyttää sellaisenaan salaateissa
Ilmoita asiaton vastaus
Käytän ainoastaan kukintaosan. Mutta kai se varsikin olisi syötävää.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.