Karhuista puheen ollen, kuinkas suuri metsästäjä laittaa karhunlihan ruuaksi?
Napsun martat ja martit kaipaavat nyt ohjeita...ihan vaan mielenkiinnosta. Niin ja minkäslainen juoma sopii sille eväälle? Joku kaatoryyppy on tietennii naatittu jo aikaisemmin sekä Karhu-ööliä janon sammuttamiseksi.
Hui, vielä on karhu kaatamatta ja pysyykin miun puolesta. En ole koskaan syönyt karhun lihaa...saa nähdä tuleeko lautaselleni joskus...parempaa ehkä kuin paahdetut torakat Thaimaassa. Jätin maistamatta, ties millainen makuelämys olisi ollut.
Avainsanat: karhu. liha. ruoka juoma
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
www.kannuvalimo.fi/wp-conten...u-olut.jpg
fi.wikipedia.org/wiki/Tiedos...uviina.jpg
Näitä rohkaisuksi ja karhujuoksuun, siinä kontion oikea käyttötapa.
Ei esimerkiksi tälläinen: cache.virtualtourist.com/1/2..._Beach.jpg
Sama mies talutteli tuota rannalla pari vuotta sitten, kun kävin Sunny Beachilla.
Kysyjän kommentti
Kiitos vastauksistanne ja Papitille eritoten. Jos ei noilla eväillä karhu lannistu niin metsästäjä sitten ainakin.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
eikös se se nallekalja sovi ja jossain punaviinissä marinointi nallelle , en ikinä ole nalleressua syönyt , mutta kerran voitin riistaravintolan ilmaisen ateria lipun, en käyttänyt sitä tarjousta , siellä ois just ollut nallen lihaa,,,mutta kertokaa ihmeessä miten sitä laitatte te jotka nalukkaa syötte...
Ilmoita asiaton vastaus
Katso Kolmosen kokin ohje:
www.kokkikolmonen.com/tuotte...ml?id=5/93
Karhun kämmenet:
www.kokkikolmonen.com/tuotte...ml?id=1/11
Ilmoita asiaton vastaus
Ensinnäkin vuoden 1664 metsästyslain mukaan: ”Jokainen saa vapaasti ampua, tahi pyydystää ja omanansa pitää karhun.
Alkuruuaksi löytyy karhupateeta ja marinoituja kantarelleja ja karhumetvurstia. Pääruuaksi karhua tarjoillaan rommimarinoituna paistina ja ruukussa tarjoiltu karhu smetanapohjaisen kastikkeen, tattarin, hapankaalin ja mustaherukkahyytelön kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Mistäs se Mariaana53 on nallekarhua kaatanut?Eikös siinä ole kauhea "desinfiointi"prosessi niiden trikiinien takia,tosi eksoottista sapuskaa,jolle itse passaan.Voisin tosin tölkin kalhuolutta nauttia otsopihvin sijasta.Jonain päivänä kyllä menen metsään karhusafarille niitä kyttäilemään,saatte nähä!
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.