Hieman raakojen pihlajanmarjojen kypsytys kotioloissa
Hei,
millä keinoin voin kypsyttää hieman raa'at pihlajanmarjat kotona? Minulla on parveke, voiko siellä säilyttää niitä vai onko parempi kypsyttää jääkaapissa vai ihan pöydällä, huoneenlämmössä. Tekisin niistä omenien kanssa hilloa, mutten arvaa laittaa näitä vielä vähän raakoja pihlajanmarjoja joukkoon, jottei koko hillokokeiluni menisi pilalla. Marjoja ei toki ole, kuin ehkä puolisen kiloa, mutta kuitenkin...
Samalla, jos on antaa hyvä resepti pihlajanmarja-omppuhillolle, olisin tosi kiitollinen
Satunnaisesti kaikesta innostuva kokeilija kiittää etukäteen
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Katselin tuolla googlessa muutaman sivustollisen, mutta en ainakaan havainnut missään puhuttavan kypsyttämisestä muualla kuin puussa. Ilmeisesti se ei siis onnistu irtonaisena.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
En juuri tuohon ongelmaan osaa vastata, mutta neuvoisin sen sijaan odottamaan pari viikkoa, niin kypsyvät nuo marjat, ja poimi sitten niitä tuo puoli kiloa tai enemmän. Tänä vuonna näyttä tulevan paljon marjoja pihlajiin.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.