Martat ja Martit tiedättekö mikä oli syykattila ja mihin sisältö käytettiin, ravintoloissa sekä laivojen keittiöissä, itse keitän?
Pakastan tätä materiaalia ja teen ihanaa lopputulosta ison määrän kerrallaan , kaupoissa on lisäaineen kera myös tätä tuotetta.
Jonin on oikeassa, eläinten osista tai kalan, sitä keitetään kastikkeen pohjaksi, eli liha tai kala lientä.
Avainsanat: syykattila
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
Kun ei enempää vinkkei oo tullunna, nii en keksi kun sianpääsyltty/aladoopii, ekana kyl aittelin jotain kastikkeisiin keitettävää lientä eläinten osist.... auttaakee:)
Kysyjän kommentti
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
kaiken laista pöperöö oon tehnyt kattilas, kuin kattilas, mut syykattila on aikas outo nimikin... sanon ihan täält kylmittäs arvauksex et oiskos kaalipataa... se ainakin hyvää isossa erässä tehttynnä...:)) onkohan tuo joku turunmurre .. ..mietii , pohtii moista robleemaa.. :))
Ilmoita asiaton vastaus
Se on varmaan syksyn vihanneksista tehty, hauduttamalla kypsiksi..laitat pakkaseen ja käytät esim, keittoihin ja pataruakiin..
Minäpäs taidankin tehdä tälläista syys mössöä ja pakastan..
Kyllä tämä vastaus meni varmaan ihan pieleen..mutta tällainen juolahti mieleen..
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.