Kysytty: 25.06.2009 - 22:04

Sopiiko marenki tavallisen mansikkakakun väliin?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 25.06.2009 - 22:07

En laittaisi,vaikka varmaan sopii.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 25.06.2009 - 22:11

En laittaisi marenkia kakun väliin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.06.2009 - 22:50

Minä taas laittaisin marenkia ihan mihin vain ja söisin sitä sellaisenaankin. Kokeile, miten se sopeutuu juuri ennen kerman ja mansikoiden levittämistä ylimmäksi kerrokseksi. Marenki pehmenee kerman vaikutuksesta, joten kakku on syötävä melko pian. Marenkilevyistä saa kakun ilman kakkupohjaakin, kerroksittain vain kermaa, hedelmiä tai marjoja ja marenkia. Tai jäätelöä, sekin on hyvää marengin kanssa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 25.06.2009 - 23:03

Minä en ehkä kokeilisi, mutta ole sinä rohkea ja kokeile ihmeessä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.06.2009 - 23:22

Erinomainen idea. Tottakai sopii! Mistä saat noin hyviä leivontaideoita?


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 00:49

Tottakai sopii. Itse en osaisi kyllä laittaa, varmaan lissahtaisi.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 01:47

Vähän harjoittelua ja mielikuvitusta niin siitä syntyy oikein hyvää (muistelen joskus sellaista syöneenikin, ehkä) . Ruokaa ja herkkuja tehdessä ei pitäisi koskaan rajoittua siihen miten tavallisesti (yleensä) asiat tehdään.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 07:42

ylimakea marenki ja mansikat, varmaan makoisa yhdistelmä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 08:29

En kyllä laittaisi, kakussa on kosteutta ja marenki kyllä "sulaa". Tulee mössöä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 11:45

Voithan tietysti laittaa,mutta marenki sulaa mansikoiden kosteudesta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 26.06.2009 - 14:38

Marenki sopii mainiosti, ja sopii gluteenittomallekin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.06.2009 - 20:42

Sopii oikein hyvin mansikkakermakakkuun.
Kakku on tehtävä hetki ennen tarjoamista ja se olisi syötävä heti pois, jotta marenki kestää hyvänä.


Lähteet:
leipuri

  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.