Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
voit käyttää rypsiöljyä leivontaan, mutta tee oikein paksu pannaritaikinaa ja laita vaikka marjoja joukkoon, se vuokaan tai uunipellille, jos teet 1l maitoa..uuniin tai jos suolaista haluat niin tonnikalaa tai kinkkusuikaleita , voit myöskin tehdä kasvisversion..sitten tuo komeus uuniin..niin ja päälle juustoraastetta tuohon suolaiseen versioon, mut ei pakollista...
Kysyjän kommentti
Tuo oli hyvä juttu, kiitos :)
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
esimerkiksi sämpylöitä
_________
Tulosta tämä resepti
noin 10 kpl
2½ dl maitoa
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 dl juustoraastetta (Emmental)
n. 6 dl Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja (=tumma vehnäjauho)
1 rkl öljyä
Pinnalle:
n. 1 dl juustoraastetta
1 kananmuna
Liuota hiiva kädenlämpöiseksi lämmitettyyn maitoon. Lisää suola, juustoraaste ja öljy ja alusta taikinaksi hiivaleipäjauhoilla. Löysähköstä taikinasta saat kuohkeimmat sämpylät. Kohota taikina peitettynä kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa (esim. lämpimässä vesialtaassa).
Leivo kohonnut taikina tangoksi ja ota siitä palasia uunipellille. Kohota sämpylät kaksinkertaisiksi peitettynä. Levitä juustoraaste, johon kananmuna on sekoitettu sämpylöiden pinnalle ja paista 225- asteisessa uunissa 12-15 min.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
www.myllynparas.fi/portal/su...osampylat/
Ilmoita asiaton vastaus
Kasvisrasvalevitteet käy yhtä laila leivontaan.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos tarkoitat ihka oikeeta voita, niin mielestäni kaikkia voi leipoa ilman voita käyttäen muita kasvisrasva/öljy yms. sekotteita/valmisteita...
Ilmoita asiaton vastaus
Peruskakku, sokeria, munia ja jauhoja. Sokeri ja munat vatkataan vaahdoksi ja lisätään jauhot sekoittaen kevyesti. Taidetaan sitä kahvikakuksikin sanoa.
Ilmoita asiaton vastaus
Kääretorttu on kevyt ,voit laittaa kermavaahto päälle,ja hedelmiä.
Ilmoita asiaton vastaus
Eihän voita ole pakko laittaa mihinkään leivonnaiseen. Kaiken rasvan voi korvata jollain muulla. Tarkoititko leipoa ilman rasvaa ? Sokerikakkupohja on hyvä leivonnainen, ja täytteeksi voit laittaa marjarahkaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Voita ei tarvita loppujenlopuksi mihinkään enää nykyisin. Kaiken voi korvata jollain muulla. Se on sellainen herkuttelu juttu joillekkin ja kyllä tietysti paistetut muikut maistuvat parhaiten voissa paistettuina.
Ilmoita asiaton vastaus
Sämpylöitä ainaskin, ja sitten margariinia ihan käyttäen saa hyvää.
Ilmoita asiaton vastaus
Ihan ensin tuo Liisukan kääretorttu ei ole mikään kevytversio kun siihen kermavaahtoo päälle rätkäsit, mutta HYVÄÄ =)
Jos missä reseptissä on mainittu voi, sen voi aina korvata millätahansa leivontaan tarkoitetulla margariinillä.
Voita ei ole pakko käyttää muussa kuin kalan paistossa, siinä se on ehdoton =)
Lähteet:
leipuri
Ilmoita asiaton vastaus
no lettuja ainaki voi tehä ihan öljyllä. :) onnea kokkaukseen!
Ilmoita asiaton vastaus
tein juhannukseksi kreikkalaisen respetin mukaisen kakun jossa voi korvataan oliiviöljyllä.
Kakun nimi on Lallas fruktkaka.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.