Kysytty: 16.06.2009 - 20:55

Mikä on pihvisi kypsyysaste ?

Lisätty: 16.06.2009 - 21:22

Omani syön ehdottomasti mediumina. Aivan hirveitä kengänpohjia on ne mummon paistamat, kaikki kunnioitus mummon ruan teko taidoille silti.



Avainsanat: ylikypsä kypsä medium raaka pihvi

  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vastattu: 17.06.2009 - 01:35

Syön ehdottomasti mediumina varsinkin häränpihvin.



Kysyjän kommentti


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Ida
Vastattu: 16.06.2009 - 21:04

Medium se on. Poikani tykkää samaten. Ei mummon kuivia läpysköitä voi syödä. Syksyisin hirvestysaikaan varsinkin tulee paistettua pihvejä ja paljon.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.06.2009 - 21:07

Kypsä tai medium+.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.06.2009 - 21:32

kypsä muttei korppu, siis medium


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.06.2009 - 21:55

Mediumia medium-iässä,verinen on passé.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 16.06.2009 - 22:22

En ole syönyt pihvejä aikoihin. Kypsä se kumminkin pitää olla. Syömättä jää, jos on punainen sisältä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 16.06.2009 - 22:53

kyllä se aina on medium. saa kaikkein mehevimpänä eikä oo kuivaa lihaa..useimmiten


  Ilmoita asiaton vastaus
Eme
Vastattu: 16.06.2009 - 23:55

Kypsänä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 00:17

Well done


Lähteet:
Pidän kypsästä

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 02:20

Medium


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 09:12

possu kypsänä , mut nauta melkein kypsänä, kananpihvit mehukkaina , mutta kypsänä , eli kaikki kypsänä , mut ei kengänpohjana kuitenkaan...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 09:48

Saa olla hieman ylikypsä jottei tarvitse olla letthermania mukana kun alkaa ruokailemaan.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 10:58

Al dante.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 17.06.2009 - 20:30

Medium yleensä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 18.06.2009 - 18:09

Kypsänä kiitos.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.