Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Jos puuroa ei sekoiteta, saavuttaa puuron pohjalla oleva aines liian korkean lämpötilan, jolloin se kuivuu ja kovettuu, ja lopuksi "palaa" pohjaan. Puuroa on sekoitettava kaikissa muissa kattiloissa paitsi vesihaudekattilassa, jossa lämpö tulee hitaammin ja leviää tasaisemmin koko puuroon. Haudekattilaakin on ajoittain sekoitettava. Sitä paitsi puuro kypsyy siinä hitaammin. Kellä on vielä aikaa odottaa aamupuuron kanssa puolikin tuntia, ehkä enemmän ?
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Väärä valmistustapa.
Koitappa vesihaude kattilaa.Teflon kattilatkin käyvät.
Ilmoita asiaton vastaus
Niinkuin Gristalli sanoi sitä on sekoitettava koko ajan ja jos keität sen maitoon pohjaan palaminen on melkein väistämättä edessä. Siis keitä veteen ja tarkkaile koko ajan.
Ilmoita asiaton vastaus
Puuro on aika tiivistä, siksi se palaa pohjaan jos ei sekoita. Tavallisessa kattilassa saa aikaan hyvän puuron jso haluaa.
Ilmoita asiaton vastaus
no se palaa siksi pohjaan jos levy on liian kovalla teholla eikäsitä ole tarpeeksi sekoiteltu. pitäs sekoittaa koko ajan kun puuro kiehuu. ottaa levy pois päältä ja hauduttaa sit vasta kun ei enää kiehu. sekoitaa täytyy kun puuro kiehuu muuten se kyllä palaa pohjaan kiinni. nimittäin on kylllä tästä kokemusta.
Ilmoita asiaton vastaus
Kuumennus tapahtuu liian korkealla lämpötilassa.
Ilmoita asiaton vastaus
Kattilassa liian vähän tavaraa lieden kuumuuteen nähden ja liian laiska sekoittaja.
Ilmoita asiaton vastaus
Kaikki ruoka ns. palaa pohjaan, jos liian kuumalla liedellä / kattilassa /uunissa / pannussa, sen valmistat.
Ilmoita asiaton vastaus
Maitopuuro palaa pohjaan aina vaikka sekoittaist sitä kuinka paljon tahansa.
Kattiloista paras on vanha kunnon Finel emalikattila, siinä se palaa vähiten (TAI JUUTTUU).
Ilmoita asiaton vastaus
No melkein kaikkihan palaa pohjaan jos tarpeeksi kuumalla paikallaan antaa kiehua.
Varsinkin jos maitopuurosta kyse.
Ilmoita asiaton vastaus
Liian kuuma liesi on yksi syy, ja toinen se, ettei puuroa sekoita. Ja huonot kattilat edesauttavat myös sitä palamista. Tarkkuutta hutun keittoon, niin ei pala.
Ilmoita asiaton vastaus
Kaikkien noiden edellämainittujen johdosta minä ostin höyrypohjaisen puurokattilan. Nyt ei tule pohjaan poltettua puuroa. Suosittelen.
Ilmoita asiaton vastaus
Etenki maitopohjaset (riisipuuro) nappaa nopeesti pohjaa,jos ei jatkuvasti sekota.Iteltäni pamahti pohjaa ku ekan kerran tein,siinä sit hiki hatus jynssäsin kattilaa puhtaaks.Viime viikol tein kaurapuuroa ku mahataudis olin,seki tykkäs ottaa vähän pohjaan....miks niis ohjeis sanotaa anna hautua kannen alla,nii ku teet ni pohjaan palaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Kun pistää puuron kattilaan ja liedelle ja lähtee napsuttelemaan,palaa takuuvarmasti ja karrelle saakka.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.