Leipoisin muutamaa päivää ennen rippijuhlia mokkaruutuja. Voiko niitä pakastaa?
Avainsanat: "leipuri"
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Muut vastaukset
Jonkun sivuston mukaan oli ohje, että voi pakastaa.
Ilmoita asiaton vastaus
KYLLÄ, missä päin, minä pidän niistä paljon, katson ajo ohjeet , ja monta pellilistä yleensä kannattaakin tehdä. Voissa ei kannata pihdata ,reunat jää ruman näköisiksi.
Ilmoita asiaton vastaus
Jos teet muutamaa päiväa ennen ja pidät viileässä, ei niiden luulisi menevän miksikään - ellei joku syö niitä salaa.
Ilmoita asiaton vastaus
Säilyvät pari päivää hyvin viileässäkin, mutta voi pakastaa.
Jos on vaarana, että joku syö niitä saalaa, sitten kannattaa laittaa pakkaseen :)
NAM, ne ovat hyviä.
Lähteet:
leipomotyöntekijä itse
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä minä olen ainakin mokkaruutuja pakastellut, eli siis kokemuksesta: Voi
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä minä olen ainakin pakastannu,eikä ole kärsinny pakastuksesta.
Ilmoita asiaton vastaus
Kyllä hyvin voipi pakastaa.Voit myös tehdä niiinkin,että leivot ja paistat sen pohjan valmiiksi ja pakastat.Sitten vaan sulatat hyvin ja teet kuorrutteen päälle ennen tarjoilua :)
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.