jos minulla on ravnitolaa miten tekisin tehtävälistan
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Ravintolan eri osastoille tehtävälistat,
keittiö, sali, eteistilat, terassi.
henkilöstöryhmille:
kokit, keittöapulaiset, kalla, vahtimestari, sihteeri, tarjoiluhenkilökunta,
ravintolapäälliköt, kuka nyt työskenteleekin ravintolassasi.
Kaikille tehtävänkuvaus/tehtävälista, toimet ennen avaamista ja sulkemisen jälkeen .
Ja avoinnaoloaikana.
Riippuu vähän ravintolasi koosta ja henkilöstömäärästä, miten tarkkaan ja laajasti.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Poikani on ravintoloitsija ja hyvät etukäteissuunnitelmat ovat kaiken a ja o.Suunnitelmissa ja tehtävän jaossa on myös pysyttävä.Kaikilla työntekijöillä täytyy ola voimassa oleva hygieniapassi.Myös ravintolan puhtauteen on kiinnitettävä todella paljon huomiota.Terveystarkasta saattaa tulla koska tahansa.Onnea yrityksellesi.
Ilmoita asiaton vastaus
Laadi kaikille työntekijöille vastuualueet.
Omavalvontasuunnitelma, sekä kuka vastaa myös siitä.
Suunnitelma on oltava myös jossain muodossa, miten perussuunnitelmaa voi muuttaa asiakasmäärän kasvaessa tai pudotessa.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.