Oletko syönyt "Tirripaistia"
Vastaukseen ei riitä sitten että sanoo en tai olen, vaan paremmin perusteltuja vastauksia. Kiitos etukäteen.
(ps. tämä ei ole mikään aprillikysymys)
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Käyttäjien valitsema paras vastaus
Minäpä olen syönyt. Meilläpäin sitä sanottiin nappasvedeksi. Pannulla ruskistettiin possunlihapaloja ja sipulia. Suolaa ja pippuria mausteeksi ja vettä päälle. Siinä se.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
en ole, enkä ole koskaan kuullutkaan tollasesta.. ois kiva jos joku kertois mitä toi on ja ehkä vois itekkin maistaa..
Ilmoita asiaton vastaus
Tirripaistia en ole syönyt,mutta Skotlannissa "haggis"perinneruokaa
fi.wikipedia.org/wiki/Haggis
luulisin,että tirripaisti on jotain sinnepäin...
Ilmoita asiaton vastaus
Freesataan possunkylkiviipaleet pannulla, ladotaan astiaan, suolaa ja pippuria ja vettä, kypsennetään.
Keitettyjen perunoitten kanssa nautitaan.
Äidin tekemä oli parasta!
Ilmoita asiaton vastaus
Olen lapsena syönyt. Se oli sellaista karjalanpaistin tyylistä. Tehty sianlihasta, mutta ei kypsennetty uunissa.
Ilmoita asiaton vastaus
Kerran jossain pienessä itäsuomalaisessa kylä pahasessa kävimme syömässä ja paikan nimen mukaan oli annos nimetty. Se oli joku tirripihvi tai paistia...
Ilmoita asiaton vastaus
olen syöny, vanhemmat kokkasi sitä ainakin silloin ko olin pieni..
Ilmoita asiaton vastaus
Minä muistelen, että se paistettu sianliha, sipuli ja vesiseos syötiin tai siihen lisättiin kuivanutta ruisleipää. Minä en muista perunoita siinä ruuassa lainkaan.
Tosi tukevaa muonaa.
Ilmoita asiaton vastaus
tota ohjetta , kun luin niin tuli sellainen mielikuva, että ois läskisoosia..täällä päin...olen syönyt ja tehnytkin monesti...mut lukematon ...kuin olet voinut syödä talkkunan kans, tai esdes talkkunaa..huh..
Ilmoita asiaton vastaus
Enpä ole koskaan syönyt, tainnut koskaan kuullakaan. Voisi olla hyvin mielenkiintoista maistella tirripaistia.
Ilmoita asiaton vastaus
jo tokkiinsa vaikka kuinka monesti
Tirripaisti
Ainekset
800 g luutonta, nahatonta possun kylkiviipaletta
1 sipuli hienonnettuna
vettä
5 kokonaista maustepippuria
suolaa
Valmistus
1. Käristä 3-4 cm:n levyisiksi leikatut kylkiviipaleet pienissä erissä rapean ruskeiksi ilman lisärasvaa pannulla. Ota lihat reikäkauhalla kattilaan.
2. Lisää sipuli, pippurit ja vettä niin paljon, että lihat juuri peittyvät. Keitä hiljalleen kypsäksi ja mausta suolalla.
3. Valmis tirripaisti on maukasta ja mureaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuhennoksen sekä puolukkasurvoksen kera.
Lähde: reetta.net
Ilmoita asiaton vastaus
Höh. Täällä on kouluruokanakin ollut tirripaistia.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.