Kysytty: 28.03.2009 - 12:16

Käytätkö kermaa ruoanlaitossa?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Käyttäjien valitsema paras vastaus

Vastattu: 28.03.2009 - 12:16

kätän kasviskermoja ja vänrasvaisia kermoja...


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 28.03.2009 - 12:22

jep, niitä monenmoisia ruokakermoja


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 12:31

Käytän perinteistä kuohukermaa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 12:42

Viimeksi eilen tein makaronille kermaan pohjautuvan kastikkeen :) Nam!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 12:58

nykyään sitä kevyttä&paksua


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 28.03.2009 - 13:02

Näitä kasvispohjaisia kermoja jonkun verran tulee käytettyä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 13:26

Kasvispohjaisia käytän sitä 7% , antaa joihinkin ruokiin paremman maun.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 14:17

en tällä hetkellä.. mutta riippuu tietenkin mitä kokkaa


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 15:02

Uunilohen ja sipuliperunoitten kanssa on hyvä. Kun uunilohi ja perunat ovat kypsyneet, sen jälkeen laitamme ruokakermaa päälle ja vähäksi aikaa takakaisin uuniin.


Lähteet:
Oma tieto.

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 15:54

ruokakermaa käytän, joskus harvoin oikeaakin


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 16:01

tosi harvoin. kermapohjaiset uuniruoat niihin käytän


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 16:13

Käytän ainakin jos teen piirakkkaa niin laitan sen pääle kermaa vai tarkoitatko ruoka kermaa? Sitä me käytetään usein kalalaatikossa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 18:18

kyllä, kevyttä ruokakermaa, 4%


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 19:00

En.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 28.03.2009 - 22:37

Kerran pari kuukaudessa.
Valkosipuliperunoihin aina.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vieras
Vastattu: 29.03.2009 - 18:29

joissain


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 02.04.2009 - 14:07

meillä käytetään joissain laatikoissa ja joissain kastikkeissa ruokakermaa. Yleensä ostan 7%.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 05.04.2009 - 23:27

Harvemmin. Korvaan kerman maidolla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.