Mitä kaikkea teet silakasta? Jos saisi vaikka uusia vinkkejä?
Ilmoita asiaton kysymys
Vastaukset
Kysyjän valitsema paras vastaus
voihan elämän kevät, että osasitkin kysyä hyvän kyssärin, nimittäin , kun isäntä kävi kaupassa eilen illalla, niin pyysin , että tuo jotain hyvää, niin juuri huomasin , että oli tuonut savusilakoita njam..niitä nyt päivällä popsinkin......laita vaikka uunissa , ensin laita ne levitä ne talouspaperin päälle ja laita muutamat riviin päälle sitruunapippuria, suolaa, tilliä , laita nyt kaveri päälle ja laita nämä pihvit uunivuokaan...smetanaa ja purjoa, kalalientä ja ja ruokakermaa tämä niiden silakoiden päälle , ja uuniin..perunamuusia ja eikun syömään..tuota kermaa ei välttämäti tarvita jos ei ole paljoa silakoita, eikä tarvitse paljoa soosia ja suolaa voit lisätä makusimukaan..myös muutama sitruuna tippa , antaa potkua..siihen smetanan päälle kastikkeesen siis..
Kysyjän kommentti
Tulee ihan vesi kielelle.pitää kokeilla.
Ilmoita asiaton vastaus
Muut vastaukset
Rapusilakat on myös hyviä, rullaa silakkafileet rullalle vuokaan, päälle vähän ketsuppia ja kermaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla sekä tillisilppua, uuniin puoleksi tunniksi , lämpöä n. 200 astetta , hyvää syötävää perunamuusin kanssa.
Ilmoita asiaton vastaus
Silakkaa on käytetty ruuanvalmistuksessa ja maustekalana niin kauan kuin jaksan muistaa, ja huomattavasti kauemminkin. Olen itsekin kolunnut kaikki mahdolliset ohjeet ja arvelenkin, ettei kukaan voi enää kertakaikkiaan keksiä uutta reseptiä. Mutta jos sellainen tulee, kokeilen varmasti.
Ilmoita asiaton vastaus
Savustan,paistan,teen silakkarullia tai silakkapihvejä.
Ilmoita asiaton vastaus
Silakasta teen pihviä ja joskus paistan sellaisenaan jos on niin pieniä.
Ilmoita asiaton vastaus
Paistan kokonaisina kunhan ensin vähän pyöräytän niitä ruisjauho-suolaseoksessa. Harvemmin teen silakkapihvejä, joskus kuitenkin. Silakat ja muikut ovat kaloista parhaita ahvenen kera.
Ilmoita asiaton vastaus
Kahden fileen väliin sulatejuustoa ja sitruunankuoriraasttta,vähän merisuolaa ruohittuna mausteeksi ja uuniin,jo suu nappasee.
Ilmoita asiaton vastaus
Vastaa kysymykseen
Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!Rekisteröidy
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
Ohjeita vastaajalle
- Vastaa esitettyyn kysymykseen.
- Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei". - Noudata Napsun sääntöjä.
- Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
- Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
- Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
- Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.