Kysytty: 22.03.2009 - 21:48

Vieläkö käytät kananmunia,vaikka salmonellaa on kanan rehusta tavattu?

 
  Ilmoita asiaton kysymys

Vastaukset

Kysyjän valitsema paras vastaus

Vieras
Vastattu: 22.03.2009 - 22:04

Käytän, koska mediassa mainittiin, että ei vaikuta kananmunan sisukseen, mutta kuorien käsittelyssä pitää olla varovainen.



Kysyjän kommentti

Paras vastaus,terveisin kissaäiti.


  Ilmoita asiaton vastaus

Muut vastaukset

Vastattu: 22.03.2009 - 21:49

käyttäisin, jos en olisi dieetillä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 21:56

Kyllä käytän kun niitä tarvii esim. leipomiseen.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 21:59

En käytä, olen varovainen. En edes koske niihin.


Lähteet:
Oma tieto.

  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 22:13

ihan normaalisti syönyt, kuin ennenkin enkä ole ainakaan vielä salmonellaa saanut....


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 22:28

Ei vaikuta minun kanamunien syöntiin millään tavalla.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 22:30

No ihan normaalisti.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 22:36

Kyllä käytän, mutta lopputulos nautitaan aina hyvin kypsennettynä


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 22:53

Käytän, mutta pesen kädet hyvin, ja kypsennän munat tai käytän paistettavan ruuan mukana.. ei turhia riskejä...


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 22.03.2009 - 23:56

...kunnes toisin Eviran käsky käy.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 05:16

Kyllä minua arveluttaa niiden käyttö nyt , pärjään ilman muniakin päivittäisessä elämässä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 07:34

Käytän vielä,turvallisempaa on käyttää luomu-munia,ne kanat eivät ole saaneet,tätä tautia kantavaa Raision rehua.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 09:00

Jotain luomutuotetta oli jääkaapissa, pian joutuu heittämänä vanhentuneena pois.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 09:00

Kyllä, eilen illalla viimeksi omelettiä syötiin


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 10:17

Onpa noita tullu käytettyä ja eilen laitoin pullataikinaan munia aivan tavallisesti. Ei täällä pitäs olla huolia salmonellasta.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 10:32

Leipomiseen käytän


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 10:32

Kyllä tulee käytettyä. Vaikka en niitä mitenkään himoitse syödä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 23.03.2009 - 10:48

Käytän kananmunia. Tosin pesen käteni entistä huolellisemmin koskettuani munankuoriin.
Syön kanaa. Kanankäsittelyn jälkeen olen aina pessyt kaikki työvälineet kuumalla pesuainevedellä.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.03.2009 - 10:14

Vähäinen käyttö jatkuu leivonnaisten teossa.


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 24.03.2009 - 13:56

ei vaikuta munan käyttööni !!


  Ilmoita asiaton vastaus
Vastattu: 25.03.2009 - 09:20

Ei vaikuta mitenkään. Käytän kananmunia niin harvoin.


  Ilmoita asiaton vastaus
Tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Et kuitenkaan tienaa pisteitä vastauksestasi tähän kysymykseen.

Vastaa kysymykseen

Rekisteröidy vastataksesi kysymykseen. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa!

Rekisteröidy

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään
You may login with either your assigned username or your e-mail address.
The password field is case sensitive.

Ohjeita vastaajalle

  1. Vastaa esitettyyn kysymykseen.
  2. Kysy itseltäsi: "Auttaisiko vastaukseni kysyjää?"
    Jätä vastaamatta, jos vastaus tuohon kysymykseen on "ei".
  3. Noudata Napsun sääntöjä.
  4. Pyri antamaan selkeitä ja perusteellisia vastauksia.
  5. Älä oleta, että kysyjä tietää kysymyksen aiheesta yhtä paljon kuin sinä.
  6. Kirjoita itse omat vastauksesi. Viittaa lähteeseen, kun lainaat tekstiä.
  7. Voit antaa kysyjälle vinkkejä vastauksen löytämiseen, vaikka et itse tietäisikään suoraa vastausta kysymykseen.
Pieni hetki, sivua ladataan.